Letošní AviationExpo láká do německého Bitburgu

14.03.2011

Letošní AviationExpo láká do německého Bitburgu
Letošní AviationExpo láká do německého Bitburgu (Zdroj: Aeroweb.cz)

Po loňském úspěšném představení v Příbrami se i v roce 2011 zapíše do kalendáře nejen leteckých akcí AviationExpo Europe, evropský festival letectví. Velkolepou přehlídku všeho, co jen s letectvím částečně souvisí, doplněnou plejádou statických i letových ukázek přivítá městečko Bitburg.

Tradiční akce, kterou v posledních letech pod názvem AeroExpo hostila také města České republiky, se letos uskuteční koncem května – od pátku 27. do neděle 29.

Účast zatím potvrdilo na 116 vystavovatelů a jejich počet stále stoupá. Můžete se tak těšit na škálu nejrůznějších produktů, od navigačních pomůcek přes letecké publikace až po samotné bizjety. Mezi vystavovateli nebudou chybět ani zástupci z České republiky.

Všem zájemcům o návštěvu nabízí pořadatelé možnost předběžné online registrace. Odměnou je zvýhodněné vstupné, které se z 20 Eur sníží na 10 Eur.

Do Bitburgu se můžete kromě auta pochopitelně dopravit také letadlem. Více než tři kilometry dlouhá dráha nabízí jak možnost pohodlného přistání, tak volné vstupné na celé AviationExpo. Přistávací poplatky se v běžných případech pohybují od 5 do 12 Eur.

Potřebné informace najdete na oficiálním webu AviationExpo Europe ZDE!

O online registraci a zvýhodněném vstupném najdete info ZDE!

Informace pro přílet na letiště Bitburg najdete ZDE!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář