Air Team - instalace a servis avioniky od profesionálů

07.05.2011

Air Team - instalace a servis avioniky od profesionálů
Air Team - instalace a servis avioniky od profesionálů (Zdroj: Aeroweb.cz)

Objednejte si profesionální služby od odborníků - prodejem vybraných služeb naše práce nekončí, poskytujeme kompletní servis námi nabízeného zboží! Zajišťujeme komplexní služby, jejichž součástí je i instalace a servis nabízených produktů. Dbáme při tom na tu nejvyšší kvalitu, které lze dosáhnout a nejvíce nám záleží na tom, aby náš zákazník byl spokojený.

Máme zavedený systém managmentu kvality dle ČSN EN ISO 9001:2009, který zahrnuje jak poradenství a prodej, tak i instalaci a servis avioniky a pilotních potřeb. ISO 9001:2009 zavádějí firmy, které chtějí a potřebují prokázat svoji schopnost trvale poskytovat produkty v souladu s příslušnými předpisy a požadavky zákazníků a které usilují o zvyšování spokojenosti zákazníka. Funkčnost systému úspěšně ověřil akreditovaný certifikační orgán AZ Cert EU s.r.o.

Vysokou kvalitu služeb a zákaznického servisu dokládá i status jediného autorizovaného instalačního a servisního centra Dynon Avionics v České a Slovenské republice.

Neváhejte a kontaktujte nás s případnou poptávkou – využít můžete email airteam@airteam.cz anebo telefonní číslo +420 722 524 708. Do konce května navíc dáváme slevu 15 % na veškeré instalační práce (kompletní ceník na http://shop.aeroweb.cz/instalace-a-servis).

Více informací najdete na stránkách Air Teamu ZDE!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář