Kam s fotkami z létání? Na Digimanii!

18.08.2011

Kam s fotkami z létání? Na Digimanii!
Kam s fotkami z létání? Na Digimanii! (Zdroj: Aeroweb.cz)

Létání s sebou přináší zážitky, které si přímo říkají o zvěčnění pomocí fotografie. Kam ale s nimi, když už je pořídíte a chcete se s nimi pochlubit? Doporučujeme fotogalerii serveru Digimanie.cz.

Aeroweb nabízí jen základní možnosti pro prezentaci fotek, proto jsme navázali spolupráci se známým fotoserverem Digimanie.cz, jehož fotogalerie umožňuje mnohem více (komentování, hodnocení, upozorňování na nové komentáře i fotky…).

Fotogalerie má několik tematických sekcí, mezi které se zařadila i jedna nová:

sekce Létání

Stačí se zaregistrovat a během chvíle budete moci uploadovat své fotky do galerie serveru se 100 000 návštěvníky měsíčně. Pro upload přímo do sekce o létání slouží tento formulář (je třeba být přihlášený).

Na následujícím screenshotu je příklad vložené fotky - pod ní je editor pro psaní komentářů, základní informace (popis, uvedení autora s odkazem na všechny jeho fotky, počet zobrazení i reakcí…) a podrobné informace z fotoaparátu (EXIF). Níže by byly vypsané případné komentáře.

Rady pro začínající fotografy

Pokud s focením teprve začínáte, nepřehlédněte unikátní seriál Fotíme s Koalou. Velmi přívětivou formou jsou v něm názorně vysvětlovány základy fotografování, přičemž i zkušenější fotograf se leckdy dozví něco zajímavého.

Vybíráte nový fotoaparát?

Na Digimanii se specializují na podrobné testování fotoaparátů (od kompaktů až po zrcadlovky pro pokročilé) a objektivů s prezentací poznatků tak, aby byly užitečné i pro méně znalé uživatele. V každé recenzi najdete i spoustu ukázkových snímků, abyste si mohli vedle hodnocení zkušeného recenzenta udělat o kvalitě i vlastní názor.

Ukázky recenzí fotoaparátů:

Pro co největší usnadnění vychází koncem každého měsíce nový díl seriálu Doporučené fotoaparáty, což je shrnutí nejzajímavějších aktuálně prodávaných fotoaparátů. Seriál je mimořádně úspěšný, a to zejména proto, že jeho doporučení jsou v drtivé většině případů založena na vlastních testech Digimanie s odkazy na podrobné recenze pro více informací.

Digimanie má i katalog s parametry více než 2 400 fotoaparátů, jehož pomocník pro výběr vám usnadní najít přístroj splňující vaše požadavky.

Digimanie se již těší na vaše fotky z létání!

Pokud své zážitky raději natáčíte, bude pro vás zajímavý magazín TVFreak.cz, na kterém najdete recenze videokamer a programů pro editaci videa.

Mohlo by vás zajímat

Témata

Aktuality


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář