Tradiční soutěž Letňanský kufr doprovodí Den letiště Praha Letňany

26.08.2011

Tradiční soutěž Letňanský kufr doprovodí Den letiště Praha Letňany
Tradiční soutěž Letňanský kufr doprovodí Den letiště Praha Letňany (Zdroj: Aeroweb.cz)

Navigace není nutno se obávat. Proto pořádá Aeroklub Praha Letňany tradiční Letňanský kufr – setkání rekreačních navigátorů a začátečníků v sobotu 17. září v rámci Dne letiště Praha Letňany. Letci se mohou účastnit na UL, TMG i letounech, začátečníci v rekreační kategorii (Tuček), borci v kategorii soutěžní. Pro objektivitu vyhodnocení povezou letci loggery zapůjčené pořadatelem.

Přistávací poplatky snížil majitel letiště po dobu konání Letňanského kufru na 50 Kč bez ohledu na hmotnost letadla a počet cestujících. Startovné je 200 Kč, v ceně je mapa pro let, sada fotografií tajných objektů a diplom pro účastníky. Jídlo si hradí každý sám, v letištním bufetu bude připravena strava. Vyhlášení výsledků bude večer, protože některá letadla poletí trasu dvakrát až třikrát.

Své přihlášky posílejte na posta@akletnany.cz a na jan.lukes@volny.cz Přílety v pátek 16. září nebo ráno 17. září do 9 hodin LT. Briefing bude zahájen v 10 hodin, od 11:30 do 18:00 navigační létání.

Pro aktuální informace pro přílet sledujte: http://www.akletnany.cz/cs/letiste/

Přílet nejlépe severně Brandýsa, maximálně 2 000 ft na QNH. Držte se, prosím, dle příletové šipky, severně silnice Brandýs–Kbely, ať vojákům nenarušíme jejich vzduch. Při vstupu do CTR Kbely bude z 95 % možné hovořit pouze s INFO Letňany 120,325 MHz, ovšem pokud nastanou důležité bojové okolnosti, pak TWR Kbely 120,875 MHz.
Letouny a rychlé ULL létají velké (modré) okruhy, pomalá UL (Sluky a rogala) malé (červené) okruhy. Nelétejte z hlukových důvodů nad obcí Kbely.

Více informací najdete na webu ZDE!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář