F AIR otevře v říjnu kurz teorie ATPL se zajímavými bonusy

06.09.2013

F AIR otevře v říjnu kurz teorie ATPL se zajímavými bonusy
F AIR otevře v říjnu kurz teorie ATPL se zajímavými bonusy (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letecká škola F AIR zahajuje 5. října nový kurz teorie ATPL. Kurz je zajímavý tím, že obsahuje nad předpisem stanovený rámec výuky také celou řadu bonusů, které absolventům umožní nahlédnout do praktického použití získaných znalostí. V plánu je například exkurze na stanoviště Řízení letového provozu, nahlédnutí do kabiny dopravního letadla apod.

V rámci bezpečnostního programu společnosti F AIR je rovněž zahrnut výcvik na simulátoru FNPT II v rozsahu tří hodin. Předmětem tohoto výcviku mohou být například základy spolupráce ve vícečlenné posádce, zopakování bezpečnostních postupů na vícemotorovém letadle, případně další nácviky dle individuálních požadavků klienta. Společnost F AIR se těmito bonusy snaží přispět nejen ke zvýšení bezpečnosti letového provozu, ale také ke zpříjemnění výuky.

 

Kurz teorie ATPL-650, 5. října 2013, cena 52 900 Kč

Kurz je určen stávajícím držitelům průkazu soukromého pilota PPL. Vstupním požadavkem je zejména osvědčení zdravotní způsobilosti 1. třídy a pokud žadatel není absolventem střední školy, pak prokázání středoškolské matematiky a fyziky. Více informací o kurzu najdete na stránkách školy ZDE!

Přihlásit se můžete již nyní na dispečinku F AIR

Více informací o kurzu najdete na stránkách školy ZDE!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář