Aplikace Databáze letišť pro členy Nebeských andělů zdarma

07.10.2013 2 příspěvky

Aplikace Databáze letišť pro členy Nebeských andělů zdarma
Aplikace Databáze letišť pro členy Nebeských andělů zdarma (Zdroj: Aeroweb.cz)

Všichni členové projektu Nebeských andělů, organizovaného společností Global Assistance, obdrží v nadcházejících dnech na svoji registrovanou poštovní adresu speciální voucher. Tímto voucherem si v aplikaci Databáze letišť pro tablety iPad a telefony iPhone mohou zcela zdarma aktivovat placené letecké informace. Letecké informace obsahují kompletní údaje z Databáze letišť včetně Profi verze a kvalitní letecké mapy v měřítku 1 : 500 000 a 1 : 200 000 pro celé území České a Slovenské republiky. Mimo to aplikace nabízí pomocí vestavěného GPS přijímače funkce navigačního přístroje a přes připojení k internetu také aktuální meteorologické informace potřebné pro létání. Do aplikace si můžete stáhnout také kompletní AIP ČR a sekci GEN Databáze letišť.

Každý Nebeský anděl ušetří 500 Kč
Běžná cena uvedených placených leteckých informací je přes 500 Kč (přesně 19,99 Eur) a s použitím tohoto speciálního voucheru může každý uživatel nainstalovat na svůj iPad i iPhone tyto informace zcela zdarma. Pokud ještě členem Nebeských andělů nejste, není nic jednoduššího, nežli se zdarma zaregistrovat na stránkách www.nebeskyandel.cz a dle informací společnosti Global Assistance obdrží všichni nový členové voucher dodatečně. S případnými dotazy se můžete obracet přímo na ředitele společnosti pana Jiřího Machovce (tel. 606 667 734, e-mail: machovec@1220.cz).

Jak voucher v aplikaci uplatnit
Je to velmi jednoduché. Aplikaci Databáze letišť pro iPad a iPhone stáhnete na AppStore (aplikace ZDE!). Voucher uplatníte přímo v aplikaci - po spuštění aplikace stiskněte tlačítko "i" (v pravé části na horní liště) a zvolte "Správce licence - platby za data". Pro aktivaci plných dat aplikace zadejte v sekci "Přihlášení k uživatelskému účtu" aktivační kód z voucheru do pole "Číslo uživatelského účtu", do pole "Vaše emailová adresa" zadejte vaši emailovou adresu a poté stiskněte tlačítko "Přihlásit". Poté zvolte "Správce dat - stahování a aktualizace" a stáhněte si data, která požadujete.

Osobně přeji všem Nebeským andělům, aby jim aplikace Databáze letišť dobře sloužila při jejích létání i předletových přípravách a poletových rozborech. Společnosti Global Assistance bych rád poděkoval za zakoupení tohoto užitečného benefitu pro všechny členy Nebeských andělů.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

platnost voucheru

08.10.2013 v 13:39 Martin

Dobrý den, momentálně vlastním DB letišť na iPADu. Jsem taky členem nebeských andělů a tak uvažuji, že bych voucher použil až v listopadu a tím měl licenci DB na další období 2014/2015. Lze tedy voucheru použít až na listopadu, kdy by se měla aktivivat u DB nové období 2014/2015? Děkuji za odpověď.

Odpovědět

RE: platnost voucheru

11.10.2013 v 18:50 Patrik Sainer

Dobrý den, bohužel tak to není. Voucher aktivuje licenci na data platnou stejně jako vaše zakoupená data (prostřednictvím InAppPurchase) do dubna 2014, nezáleží tedy na tom kdy jej uplatníte - aktivujete. Po tomto termínu bude nezbytné licenci v aplikaci prodloužit (pro zobrazení plných dat). Zatím jsme se společností Global Assistance předběžně dohodnuti, že uvidíme jaký bude o vouchery a celou akci zájem a podle toho se na jaře rozhodne, zda-li bude akce prodloužena i na rok 2014.

Odpovědět

Přidat komentář