Nové produkty Boeing Store, Jeppesen a Garmin v našem e-shopu

21.11.2013

Nové produkty Boeing Store, Jeppesen a Garmin v našem e-shopu
Nové produkty Boeing Store, Jeppesen a Garmin v našem e-shopu (Zdroj: Aeroweb.cz)

Produkty Boeing Store nově v sortimentu

Air Team a Aeroweb se nově staly dealerem firmy Boeing Store, oficiálním výrobcem dárkových předmětů a plakátů firmy Boeing. Díky této spolupráci můžete v nabídce našeho e-shopu nově naleznout klíčenky, kvalitní modely, plakáty, propisky, odznaky a další upomínkové předměty s tématikou jednoho z největších výrobců letadel na světě. Celou nabídku zboží naleznete na shop.aeroweb.cz v sekci Boeing Store.

Aktuální mapy Jeppesen

Nabídku mapových podkladů od firmy Jeppesen jsme rozšířili o aktuální mapy vzdušného prostoru. V sekci Mapy a databáze → Jeppesen IFR Enroute mapy naleznete nejaktuálnější mapy horního a spodního vzdušného prostoru pro celý svět a to vše v kvalitě, která provází firmu Jeppesen všemi jejími produkty. Nabídku produktů firmy Jeppesen neustále aktualizujeme, abychom vám nabídli nejaktuálnější podklady pro váš let.

Garmin nabízí nové hodinky pro piloty

Mezi nové produkty v našem e-shopu patří pilotní hodinky Garmin D2. Tyto hodinky jsou přizpůsobeny pro potřeby pilotů a díky vestavěnému GPS přijímači nabízejí tyto funkce:

  • Funkce Direct-to - přímá navigace k zadanému letišti nebo traťovému bodu
  • Nearest - navigace k nejbližšímu letišti
  • Navigace podle letového plánu
  • Zobrazení aktuální výšky, rychlosti, pozice, vzdálenosti k letišti a dalšího
  • Dálkové ovládání outdoorové kamery Garmin VIRB
  • Stopky a odpočet času s vibračním upozorněním

Kromě těchto funkci vynikají hodinky atraktivním designem, jednoduchým ovládáním a vysokou spolehlivostí. Hodinky jsou dodávány s celosvětovou databází letišť.

Mohlo by vás zajímat