Létání v řízených prostorech pro piloty UL letadel

21.03.2014

Pojďte se naučit létat v těch nejsložitějších leteckých koridorech v ČR a v pohodě komunikovat s řídícími letového provozu.

Létání v řízených prostorech pro piloty UL letadel
Létání v řízených prostorech pro piloty UL letadel (Zdroj: Aeroweb.cz)

Naučíme vás s přehledem létat do Letňan a vyznat se ve změti zdejších prostorů a pravidel

Pokud plánujete létat ze svého domovského letiště do Prahy, pak jsou Letňany, které jsou vzdáleny 800 metrů od metra, tou nejlepší volbou pro vaše výlety a pracovní schůzky v Praze.

Nyní nabízíme 3 denní kurz Řízené lety VFR pro piloty ultralightů z celé ČR

Kurz je určen zejména pro piloty, kteří mají domovské letiště dále od Prahy a chtějí se seznámit s řízenými prostory, pravidly a komunikací v tomto složitém leteckém koridoru kolem Prahy.

Kurz je zakončen zkouškou s inspektorem a po jejím úspěšném zvládnutí také přiznáním kvalifikace Řízené lety VFR do pilotního průkazu UL pilota. Tato kvalifikace vás opravňuje ke vstupu do řízených prostorů

Prostě když už výcvik řízené lety, tak v těch nejsložitějších podmínkách v ČR. Ne?

Letecká škola AeroPrague připravila kurz Řízené lety pro piloty UL letadel, kteří se chtějí naučit létat v řízených oblastech CTR, TMA letišť, a v omezených prostorech. A samozřejmě se naučit v pohodě zvládat komunikaci s řídícími letového provozu.

Kurz zahrnuje základní osnovu výcviku Řízené lety VFR. Stačí si tedy udělat čas 3-4 dny a přijet za námi do Prahy. Ubytování zabezpečíme dle vašeho přání. Budeme létat s moderním UL letadlem CTSW a kurz lze spojit i s přeškolením na toto skvělé letadlo. V mezičase si prohlédnete Prahu a celé to bude skvělý a užitečný výlet.

Cena základní osnovy kurzu (4 hodiny létání a 3 hodiny teorie) je 12 000 + DPH.

Další informace a online objednávku naleznete na stránkách letecké školy AeroPrague.

Těšíme se brzy na společné létání kolem Prahy.

Mohlo by vás zajímat