Letecké simulátory, které stojí za to vyzkoušet

19.04.2014

Rádi bychom vás informovali o novém projektu Leteckých zážitků, který pro milovníky létání připravil pár zajímavých akcí, které stojí za to vyzkoušet. Velkou skupinu těchto zážitků tvoří právě simulátory letadel, zejména těch dopravních.

Letecké simulátory, které stojí za to vyzkoušet
Letecké simulátory, které stojí za to vyzkoušet (Zdroj: Aeroweb.cz)

Pokud jste už někdy zvažovali vyzkoušet profesionální a plně pohyblivé simulátory Boeingu 737 nebo moderního Airbusu A320 na Ruzyni, na kterém si dělají typovku a obnovovací výcvik dopravní piloti ČSA a dalších aerolinek, ale odrazovala vás ta vysoká cena, možná to nyní přehodnotíte a konečně si tu radost dopřejete.

Simulátor Boeingu 737 nebo Airbus A320 na Ruzyni jsou za dostupnější cenu

Akce na těchto simulátorech (platí to i pro simulátor ATR) organizujeme tak, že strávite celou 1 hodinu v pohyblivém kokpitu společně se 2 dalšími účastníky a každý z vás si vyzkouší let na simulátoru po dobu 20 minut. Celá akce, včetně briefingu před akcí s instruktorem, je na jeden a půl hodiny. Je také možnost si rezervovat 40 minut nebo celou letovou hodinu.

Letecký simulátor Boeing 737

Nejbližší termíny simulátorů jsou sobota 17. května a sobota 21. června 2014.

Pojďte s námi na Ruzyň otestovat následující simulátory

  1. Plně pohyblivý simulátor Boeing 737 na Ruzyni za 5 950 Kč
  2. Nejmodernější plně pohyblivý simulátor Airbusu A 320 na Ruzyni za 6 950 Kč
  3. Profesionální simulátor ATR na Ruzyni (nepohyblivý) za 1 960 Kč.

Stále jsou ještě volná místa. Do poznámky u objednávky prosím uveďte vybrané datum akce a do pole "Obdarovaný" vložte prosím svoje jméno.

Pro piloty s platnou licencí máme ještě slevu 5%

Pro čtenáře Aerowebu, kteří vlastní pilotní licenci jsme přichystali slevu 5% z uvedené ceny zážitku. Stačí do políčka sleva zadat kód VF69XH15 a do poznámky napsat číslo vaší licence (nerozlišujeme typ pilotní licence, takže klidně na paragliding). Sleva půjde aplikovat pouze do doby, než zaplníme dané 2 termíny.

Přehled leteckých simulátorů v ČR

Pokud by vás zajímaly také jiné simulátory v Praze a České republice připravili jsme přehled a srovnání leteckých simulátorů které si můžete vyzkoušet.  

Například možnost vyzkoušet si hned 7 simulátorů najednou

Zajímavou akcí je také možnost vyzkoušet si hned 7 (nejen) leteckých simulátorů na jednom místě za jednotnou cenu 2 890 Kč. Zajímavá možnost, pokud se zrovna nemůžete rozhodnout, který je ten nejlepší a chcete si vše osahat.

Kurz dopravního pilota na letadle Boeing 737

Pro nadšence do létání je zajímavá také akce, při které se vám bude věnovat pilot dopravního letadla a zasvětí vás do ovládání Boeingu 737. Tento simulátor má sice „jen“ pevnou základnu, ale je opravdu zdařilou a věrnou kopií kokpitu skutečného dopravního letadla. No, nakonec nikdy nevíte, kdy se vám to při nějakém návratu z dovolené může hodit :-)

Letecké katastrofy

Letecké katastrofyPokud sledujete s otevřenou pusou seriál National Geographic o leteckých nehodách tak jako my, pak máme pokračování. A budete v hlavní roli. Nastavíme simulátor přesně podle podmínek z dané kritické situace a vyzkoušíme si, zda bychom to zvládli.

Na plně pohyblivém simulátoru Boeingu 737 nebo ATR na Ruzyni si můžete vyzkoušet roli pilota, který se dostal do přesně stejných podmínek jako piloti, o kterých byl natočen seriál Letecké katastrofy od National Geographic. Vysílala jej také CT1.

Zážitek simulátor letadla je trefný dárek s dodáním do 5 minut

Co chcete dát pilotovi jiného, než řízení velkého dopravního letadla. Tak snad ještě řízení stíhačky F16. Voucher na let obdržíte v hezké dárkové krabičce poštou nebo jej můžete mít do 5 minut v emailu, když vše stejně jako my řešíte na poslední chvíli.

Těšíme se na setkání na některém z 300 leteckých zážitků, které jsme připravili

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář