Naučte se s CATC komunikovat anglicky jako profesionál v kurzu od 4. září

15.07.2014

Naučte se s CATC komunikovat anglicky jako profesionál v kurzu od 4. září
Naučte se s CATC komunikovat anglicky jako profesionál v kurzu od 4. září (Zdroj: Aeroweb.cz)

Angličtina je jediný oficiálně uznávaný jazyk používaný v letectví, a pokud nejste rodilý mluvčí, je zapotřebí na ní neustále pracovat tak, aby vaším standardem nebylo pouze nezbytné minimum, tzn. ICAO level 4, ale alespoň level 5! Pojďme společně razit tuto myšlenku a zvyšme tak gramotnost pilotů.

Kurz Aviation English v Czech Aviation Training Centre

Ve dnech 4. září - 3. října 2014 pro vás CATC otevírá kurz určený všem zájemcům se znalostmi jazyka na úrovni B2 dle společného evropského referenčního rámce s rozsahem 50 vyučovacích hodin na učebně. Výuka bude probíhat každý čtvrtek a pátek, vždy od 8:00 do 12:45. Zárukou kvality jsou především lektoři kurzu - zkušení instruktoři s mnohaletou praxí v letectví.

Vstupní požadavky:

On-line test na úrovni B2 (zde si ověříte svoji jazykovou vybavenost).

Cena kurzu:

25 000 Kč s DPH
V ceně je učebnice Aviation English: for ICAO Compliance – Henry Emery.

Zakončení kurzu:

Po úspěšném zvládnutí závěrečného testu na min. 75 % CATC vystaví certifikát o úspěšném absolvování kurzu, který umožní žadateli vykonat zkoušky IFR angličtiny na Úřadu civilního letectví.

Na závěr kurzu bude možnost se nechat přezkoušet z ICAO English za zlevněný poplatek 2 000 Kč s DPH. Úspěšní uchazeči obdrží certifikát s dosaženým stupněm dle ICAO stupnice.

Poznámky:

Minimální počet žáků v kurzu je 4. Maximální počet je 12. Při zakoupení tohoto kurzu získáte možnost odpočtu ceny tohoto kurzu z ceny vašeho dalšího kurzu do maximální výše 5% z ceny dalšího kurzu v CATC.

Kontakty:

Telefon: 220 374 958
Email: sales@catc.cz

Více informací o kurzu a přihlášení!

Mohlo by vás zajímat