MPL Career Day se uskuteční již tuto neděli, zbývá posledních 7 míst

22.09.2014

MPL Career Day se uskuteční již tuto neděli, zbývá posledních 7 míst
MPL Career Day se uskuteční již tuto neděli, zbývá posledních 7 míst (Zdroj: Aeroweb.cz)

Pokud uvažujete o kariéře dopravního pilota a zaujal vás výcvik Multi-Crew Pilot Licence (MPL), neměli byste si nechat ujít MPL Career day již o nadcházející neděli 28. září. Ve výcvikovém středisku Czech Aviation Training Centre (CATC) se dozvíte vše, co vás zajímá, a navíc si zalétáte na profesionálním simulátoru pro výcvik dopravních pilotů. Zbývá posledních sedm volných míst!

Career Day se koná v neděli 28. září 2014 od 13:45 v areálu ruzyňského letiště. Těšit se můžete na exkurzi ve výcvikovém středisku s videoprojekcí o historii CATC, prezentaci a následnou diskusi o výcviku dopravních pilotů se zaměřením na MPL. Nad dobrým občerstvením se navíc setkáte s lidmi zodpovědnými za výcvik a můžete si s nimi popovídat o všem, co vás v souvislosti s výcviky a létáním zajímá.

Každý účastník bude mít garantováno minimálně 15 minut jako pilot letící a 15 minut jako pilot monitorující na jednom z našich profesionálních a plně certifikovaných simulátorů. K dispozici budou typy Airbus A320, Boeing B737CL a ATR 42/72.

Cena za takto strávené odpoledne je za dotovanou cenu 1 000 Kč. Skutečná cena jen za provoz simulátoru je přibližně osmkrát vyšší. Využijte této unikátní příležitosti a přihlaste se na emailu mpl@catc.cz s uvedením svého celého jména a preferovaného simulátoru.

Od pondělí 6. října se již rozběhne výběr budoucích MPL pilotů. Během něj žadatelé čekají například testy z angličtiny, interaktivní cvičení na leadership a odolnost vůči stresu či testy na letových simulátorech ATR a A320. Jak bude MPL screening vypadat konkrétně, jsme vás informovali již minulý týden.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář