Kurz teorie PPL a SPL se v letňanském aeroklubu otevírá již v sobotu

30.09.2014

Kurz teorie PPL a SPL se v letňanském aeroklubu otevírá již v sobotu
Kurz teorie PPL a SPL se v letňanském aeroklubu otevírá již v sobotu (Zdroj: Aeroweb.cz)

Pokud jste se ještě nestihli přihlásit na kurz teorie PPL a SPL, máte stále možnost. Aeroklub přijímá přihlášky do pátku 3. října 2014. Další den, v sobotu 4. října 2014, již začíná hromadná teoretická výuka pro piloty letounů PPL(A) a kluzáků GLD/SPL v Aeroklubu Praha Letňany, která představuje ideální příležitost věnovat zimní měsíce studiu a zhodnotit na začátku nové sezóny získané znalosti v praxi.

Návratu do školních lavic se rozhodně bát nemusíte. Zkušení lektoři s bohatou leteckou praxí vás interaktivní formou naučí znát přesné a jasné souvislosti, které budete umět použít v reálných situacích v kokpitu. 

Pokud jako pilot plánujte létat do zahraničí nebo se létání nevěnovat pouze rekreačně, můžete si zvolit i komplexní formu teoretické výuky. Ta navíc obsahuje i školení pro získání průkazu radiotelefonisty a výuku ICAO angličtiny, nutnou pro lety mimo Českou a Slovenskou republiku.

Kurzy se budou konat vždy jeden den o víkendu v učebně Aeroklubu Praha Letňany (Hůlkova 683, Praha 9) –  7 minut od stanice metra Letňany.

Ceny kurzů:

PPL: 7 400 Kč
GLD/SPL: 6 300 Kč

Přihlášky posílejte na vls@akletnany.cz

Více o kurzu teorie v Aeroklubu Praha Letňany na www.akletnany.cz

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář