Další Career day v CATC se zaměří na „klasickou cestu“ k dopravnímu létání

18.11.2014

Další Career day v CATC se zaměří na „klasickou cestu“ k dopravnímu létání
Další Career day v CATC se zaměří na „klasickou cestu“ k dopravnímu létání (Zdroj: Aeroweb.cz)

Myslíte to s létáním vážně? Přijďte se podívat na den otevřených dveří do profesionálního výcvikového střediska pro dopravní piloty. Budete si moci zalétat na plně pohyblivých simulátorech letounů Airbus A320 a Boeing B737CL, potkat se s aktivními piloty všech věků v aerolinkách a zeptat se na vše, co vás ohledně leteckého výcviku zajímá. Přijďte 7. prosince do Czech Aviation Training Centre na pražské letiště Václava Havla.

Téma prosincového Career day je klasická cesta k velkému létání. V CATC vám představí unikátní program pro lidi zcela nepoznamenané létáním - ATPL Plus, který nabízí cestu do kokpitu linkového stroje přes cestou získávání licencí PPL-CPL-ATPL. Další novinkou CATC nejen pro budoucí dopravní piloty bude výcvik pro získání přístrojové kvalifikace (IR). V obou těchto případech se bude jednat o výcvik na bázi „competency based“, kdy je v různých fázích výcviku vyhodnocován studentův pokrok, a v případě, že nedostojí nárokům, zaplatí výcvikové centrum studentovi dodatečné lekce. Tato filozofie zajišťuje, že absolventi kurzů mají skutečné a aplikovatelné znalosti na nejvyšší úrovni, ne jen další razítko v průkazu. Prostor je věnován i kurzu ATPL teorie, který svým moderním přístupem (vše probíhá přes iPad) v pojetí zkušených vyučujících patří k tomu nejlepšímu v České republice.

Cena za Career day je 3 000 Kč v případě, že má účastník zájem o vyzkoušení plně pohyblivého simulátoru Airbus A320 nebo Boeing B737CL na minimální dobu 15 minut jako pilot letící a 15 minut jako observer. V případě zájmu o let na simulátoru ATR 42/72 s pevnou základnou je účastnický poplatek 1 000 Kč. Novinkou je, že pokud si objednáte jakýkoliv kurz z nabídky CATC, cena za vstup na Career day vám bude odečtena z ceny kurzu a vstup tak budete mít zcela zdarma.

Neváhejte a pište na info@catc.cz, míst je jen omezené množství. Career day je už v neděli 7. prosince 2014.  

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář