Pro 1. třídu také do Ostravy – MUDr. Melechovský otevírá novou ordinaci

24.11.2014 1 příspěvek

Pro 1. třídu také do Ostravy – MUDr. Melechovský otevírá novou ordinaci
Pro 1. třídu také do Ostravy – MUDr. Melechovský otevírá novou ordinaci (Zdroj: Aeroweb.cz)

Prodloužení 1. třídy zdravotní způsobilosti pro obchodní a dopravní piloty je nově možné získat také v Ostravě. MUDr. David Melechovský, který ordinuje jako letecký lékař v Praze již od roku 2006, otevírá novou ordinaci také v moravskoslezské metropoli. Nejen profesionální piloti, ale i ostatní letci z Moravy či přilehlých oblastí Slovenska a Polska již nemusí cestovat do Prahy nebo Vídně. Mohou získat svoji zdravotní způsobilost na Poliklinice Kostelní v Kostelní ulici 23, Ostrava – Moravská Ostrava.

Nová ordinace MUDr. Davida Melechovského v Ostravě

Poliklinika se nachází v blízkosti Masarykova náměstí a Mostu Miloše Sýkory. Na vyšetření je nutné se předem objednat. Ordinační hodiny budou zpočátku v pátek od 13 hodin do 19 hodin a v sobotu od 8 hodin do 12 hodin. Ordinační doba se bude přizpůsobovat podle aktuálního zájmu pacientů.

V okolí polikliniky je dostatek parkovacích míst. Pokud přijedete veřejnou dopravou, do nejbližší stanice Most M. Sýkory je možné využít linky trolejbusu č. 101, 103, 106, 108, 111 a autobusy 22, 29, 30, 38. Od Hlavního nádraží v Ostravě je možné využít trolejbusy č. 106 a 108, které odjíždějí přibližně každých deset minut.

Kromě prodloužení 1. třídy zdravotní způsobilosti pro obchodní a dopravní piloty zde dále bude MUDr. Melechovský provádět vstupní vyšetření a také prodlužení Osvědčení zdravotní způsobilosti těmto aviatikům:

  • soukromým pilotům, pilotům kluzáků a balónů,
  • pilotům sportovních létajících zařízení,
  • parašutistům,
  • palubním průvodčím v dopravních letadlech,
  • pilotům s americkým pilotním průkazem a létající s letadly s registrací v USA (americkou 1., 2., a 3. třídu podle FAA).

Ceník služeb najdete na webových stránkách lékaře. Objednat se můžete online, telefonem +420 603 423 470, emailem (melechovsky@leteckylekar.cz) nebo po Facebooku (Melechovsky).

Letecký lékař MUDr. David Melechovský je k obnovování 1. třídy zdravotní způsobilosti a vydávání zdravotní způsobilosti pro všechny ostatní letecké kvalifikace jmenován Úřadem pro civilní letectví v České republice a ostravská ordinace byla tímto úřadem schválena. Pro vydávání všech tříd americké zdravotní způsobilosti je jmenován Federálním leteckým úřadem (FAA) ve Spojených státech. Je aktivním obchodním pilotem, pilotem kluzáků a ultralehkých letadel. Znalosti z praktického létání se snaží využívat ve své práci tak, aby vyšetření bylo pro piloty vstřícné a probíhalo v přátelském prostředí.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Prohlídka

26.11.2014 v 0:03 Jirka

Prohlídku u pana Melechovského mohu doporučit - oproti sportovní lékařce v Plzni jsem se po objednání nemusel prodírat davem hokejechtivých dorostenců a jednání bylo přátelské a příjemné - díky a za dva roky opět ;-)

Odpovědět

Přidat komentář