Zveme na předvánoční seminář Garmin Avionics na vinohradu v Zaječí

20.11.2015

Zveme na předvánoční seminář Garmin Avionics na vinohradu v Zaječí
Zveme na předvánoční seminář Garmin Avionics na vinohradu v Zaječí (Zdroj: Aeroweb.cz)

Společnosti Garmin Avionics a Air Team, provozovatel shop.aeroweb.cz, vás zvou 5. prosince 2015 od 14 hodin do kongresových prostor Vinařství u Kapličky v Zaječí (Vinařská 484, Zaječí, 691 05), kde proběhne seminář pro piloty zaměřený na nejnovější avionické produkty americké značky Garmin.

V první časti semináře se můžete těšit na nový Glass Cockpit G3X Touch, novou akční kameru VIRB XE a pilotní hodinky D2 Bravo, 8,33 kHz radiostanice GTR/GNC, iPad pilotní aplikaci Pilot ve spojení s antikolizním systémem GDL 39 a přenosné GPS Aera 500/795.

V druhé části semináře vám představíme technologii bezdrátového přenosu informací mezi iPadem a avionikou Connext, integraci Glass Cockpit G500/G600 s radiostanicí/MFD GTN 750, TCAS systémem GTS a satelitním datalinkem GRS (stahování počasí, SMS, telefon). V neposlední řadě uvedeme Trade-In GNS/GTN program pro výměnu staré GNS430/530 za nové GTN650/750 a ES Upgrade program pro rozšíření odpovídačů GTX o ADS-B-Out výstup.

Přihlásit se můžete emailem na airteam@airteam.cz nebo pomocí registračního formuláře do středy 2. prosince. Vzhledem k velkému zájmu o seminář prosíme o včasnou registraci; kapacita je omezena. Vstupné na seminář je zdarma.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář