Cirrus Training Center zve 19. března na školení pilotů v Ruzyni

10.02.2016

Cirrus Training Center zve 19. března na školení pilotů v Ruzyni
Cirrus Training Center zve 19. března na školení pilotů v Ruzyni (Zdroj: Aeroweb.cz)

Společnost Cirrus Aircraft CZ, provozovatel certifikovaného výcvikového střediska pilotů Cirrus Training Center, zve všechny piloty na Zimní školení 2016. Hostit jej budou 19. března 2016 atraktivní prostory výcvikového centra pilotů na letišti Václava Havla v Praze-Ruzyni. Jako host vystoupí mezi přednášejícími pan Keith Smith, vedoucí výcviku Cirrus Aircraft v USA, školení je však určené široké veřejnosti a pilotům všech typů letounů. Absolvování zimního školení s rozborem s leteckých nehod a incidentů je pro létající personál splněním požadavku předpisu L 13, Hlavy 9.

 
Cirrus je známý svými propracovanými učebními materiály / Foto Cirrus Aircraft

Dopolední část školení se bude zabývat rozborem leteckých nehod a incidentů za uplynulý rok, a to jak v tuzemském, tak v celosvětovém měřítku. Odpolední volitelná část školení se pak bude věnovat vybraným aspektům dalšího vzdělávání, např. technice pilotáže, ochuzování pístových motorů, ochranným prvkům letounů Cirrus a nejnovějším změnám v leteckých předpisech. Součástí školení bude také krátká exkurze po výcvikových simulátorech.

Cena školení v předprodeji bude 599 Kč včetně DPH a zahrne občerstvení a oběd. O zahájení předprodeje budou informováni všichni zájemci, kteří se nezávazně zaregistrují na stránkách Cirrus Aircraft CZ.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář