Na Flying 4 People potvrzeno přes 30 leteckých firem a organizací

16.05.2016

Na Flying 4 People potvrzeno přes 30 leteckých firem a organizací
Na Flying 4 People potvrzeno přes 30 leteckých firem a organizací (Zdroj: Aeroweb.cz)

Na blížící se akci Flying 4 People potvrdilo účast 31 leteckých firem a organizací. K nim se přidá 17 leteckých osobností s cyklem svých přednášek a sedm leteckých fotografů se sériemi svých snímků. Bude se tak jednat o jednu z největších akcí svého druhu o nás.

Leteckým společnostem se v poslední době očividně daří. Začíná je však spojovat jedno, a sice nedostatek nových kolegů. Oproti předpokladu se však nemusí jednat pouze o zkušené profesionály svého oboru, zájem je i o mladé a nadějné studenty a absolventy středních a vysokých technických škol. Získat práci u firem se zvučnými jmény jako je ABS Jets, Český Aeroholding nebo třeba Řízení letového provozu tak může být snazší než obvykle.

Nemusíte ale být přímo zájemci o práci v letectví, abyste si našli svůj šálek kávy na zmíněné akci. V hojném počtu budou zastoupeny i letecké školy. Budete tak mít možnost osobně porovnat možnosti výcviku nebo zapůjčení letadel hned u několika z nich na jednom místě.

Pro všechny pak organizátoři přichystali sérii přednášek lidí, kteří o létání opravdu mají co říci. Zastoupeni jsou letečtí akrobaté, dopravní piloti, řídící letového provozu, historici, letečtí inženýři i doktoři. Je tedy na každém, co ho zajímá a kterou přednášku navštíví. V mezičase si pak může prohlédnout letecké fotografie autorů, mezi nimiž je Radka Máchová, Miloš Jenčík, Václav Paluzga a mnozí další, jejichž snímky můžete znát z obálek leteckých časopisů.

Místem konání události, která se uskuteční od 20. do 22. května, je Aerohouse v pražském Karlíně. Více informací naleznete na www.flyingforpeople.com.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář