Tour po Slovensku představí zájemcům model Cirrusu SR22T pro rok 2016

17.05.2016

Tour po Slovensku představí zájemcům model Cirrusu SR22T pro rok 2016
Tour po Slovensku představí zájemcům model Cirrusu SR22T pro rok 2016 (Zdroj: Aeroweb.cz)

Výrobce nejprodávanějších letadel své kategorie Cirrus Design Corporation USA společně s dealerem Cirrus Aircraft pro Českou republiku a Slovensko chystají desetidenní předváděcí tour po Slovensku. Dvě letadla SR22T nejnovější modelové řady pro rok 2016 se představí od 9. do 19. června na 11 slovenských letištích.

Přestože Cirrus se nyní plně soustředí na první dodávky a spuštění sériové výroby privátního proudového letounu Cirrus Vision SF50, nezanedbal ani inovaci pístového modelu pro letošní rok. Kromě nového provedení exteriéru a designového balíčku Rhodium či nových kožených interiérů se model 2016 dočkal třeba nového systému otevírání dveří s možností dálkového zamykání, dálkově ovládaného externího osvětlení. Novinkami v avionice dominuje digitální indikátor úhlu náběhu či užitečný koncept wireless kokpit - bezdrátová komunikace s multifunkčními zařízeními (telefon, tablet) včetně nahrávání letových plánů do Garmin Perspective.

Oba letouny vybavené nejmodernější avionikou Garmin Perspective budou k dispozici pro letové předvedení všem registrovaným zájemcům o letadla Cirrus. Každý předváděcí let potrvá 20 minut a mohou se ho zúčastnit až tři osoby na palubě. Cena demo letu se odvíjí pouze od pokrytí přímých nákladů na let, tj. palivo a přistávací poplatky (20 eur).

Cirrus Slovakia Demo Tour

9. červen: Šurany (LZSY)
10. červen: Ražňany (LZRY)
11. červen: Košice (LZKZ)
12. červen: Žilina (LZZI)
15. červen: Sliač (LZSL)
16. červen: Trenčín (LZTN), Dubnica nad Váhom (LZDB)
17. červen: Prievidza (LZPE), Male Bielice (LZPT)
18. červen: Nitra (LZNI)
19. červen: Trnava (LZTR)

Pokud vaše letiště není na seznamu, kontaktujte Cirrus Aircraft pro možnost individuální dohody.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář