Nalétejte cestou do aerolinek hodiny v Americe za cenu od 82 dolarů

28.06.2016

Nalétejte cestou do aerolinek hodiny v Americe za cenu od 82 dolarů
Nalétejte cestou do aerolinek hodiny v Americe za cenu od 82 dolarů (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letecká škola Flying Academy poskytuje vysoký standard leteckého výcviku. Nyní nabízí na své nové základně v Miami Time Building za jedinečnou cenu 82 dolarů za hodinu. Studenti tak získají na Floridě v USA cennou zahraniční zkušenost pro budoucí kariéru profesionálního pilota v aerolinkách. Díky slunečnému počasí je možné létání po celý rok a nalétané hodiny se studentů započítají, přestože výcvik probíhá mimo Evropskou unii.

Speciální cena za Time building v Miami, začíná na 82$ za hodinu pronájmem Cessny 152. Veškeré palivo mají studenti v ceně a přistávací ani komunikační poplatky se v USA neplatí. Flying Academy nabízí balíčky Time Buildingu přímo na míru, ze kterých si vybere každý podle svých představ. Cenově dostupné létání pro soukromé účely, tak i VIP profesionální pilotní výcvik pro komerčního pilota. Všechna letadla z flotily jsou podrobena pravidelným servisním prohlídkám. Na základně je vždy profesionální letecký instruktor, kterého se můžete zeptat na radu ohledně plánování, počasí a předletové přípravy.

Ubytování je zajištěno ve vile Flying Academy, odkud škola zajišťuje i dopravu na letiště. Letecká škola pomáhá studentům i s vyřízením víz.

Kontaktujte Flying Academy pro více informací ohledně speciální nabídky za Time building v Miami.

Den otevřených dveří v Praze, v Brně i v Miami

Navštivte den otevřených dveří Flying Academy 9. července 2016 od 10 do 15 hodin na základně v Praze, Brně nebo Miami! Seznamte se se zkušenými instruktory a získejte speciální slevu na kurzy. Více informací na webu www.flyingacademy.cz.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář