Wizz Air otevírá nový výcvikový program, nabere až 150 budoucích pilotů

27.09.2016 3 příspěvky

Wizz Air otevírá nový výcvikový program, nabere až 150 budoucích pilotů
Wizz Air otevírá nový výcvikový program, nabere až 150 budoucích pilotů (Zdroj: Aeroweb.cz)

Wizz Air, největší nízkonákladový letecký dopravce ve střední a východní Evropě, dnes oznámil spuštění nového výcvikového programu v partnerství s evropským výcvikovým centrem BAA Training.

Výcvikové centrum BAA Training, dříve známé jako Baltic Aviation Academy, bylo vybráno za dodavatele na míru střižených výcvikových programů, které umožní uspokojit značnou poptávku společnosti Wizz Air po budoucích pilotech. Na základě pětileté smlouvy bude přijato až 150 kadetů. Integrovaný výcvik budoucích pilotů dopravních letadel pro společnost Wizz Air bude probíhat v souladu s předpisy EASA.


Foto Wizz Air

Dopravce v současnosti zaměstnává více než 800 pilotů na 25 základnách po celé střední a východní Evropě a každý rok rozšiřuje svůj tým pilotů o více než 200 lidí. Letecká společnost nyní hledá nadšené a loajální mladé lidi s malými nebo žádnými dosavadními zkušenostmi s létáním, kteří se chtějí stát součástí motivovaného týmu profesionálů na vysoké úrovni v jejích službách.

Výcvikový program bude zaměřen na výuku a rozvíjení důležitých dovedností s ohledem na provozní potřeby společnosti Wizz Air. Úspěšní absolventi programu budou mít zaručené pracovní místo a ihned budou moci létat jako druzí piloti s letadly Airbus A320 a A321 v síti Wizz.

Více informací najdete na https://www.baatraining.com/are-you-a-future-wizz-air-pilot-join-cadet-program/.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

wizz

28.09.2016 v 16:40 Tomas

Na stranke maju dokonca zaujem aj o non type rated pilots. Staci 300 hodin na klasickom lietadle a prislusne kvalifikacie. Akurat tie vyberka v destinaciach a la Dubai. Ktovie mozno zamer

Odpovědět

To Tomas

30.09.2016 v 2:03 Martin

Tome, hledal jsem ten vycvik pro non type rated o kterém píšeš, ale nikde jsem to nenašel, můžeš prosím popsat nebo dát odkaz kde přesně to lze nalét, aby si to člověk mohl prostudovat?

Odpovědět

nech sa paci

30.09.2016 v 9:55 to Martin

http://ldd.tbe.taleo.net/ldd03/ats/careers/requisition.jsp?org=WIZZAIR&cws=1&rid=401

Odpovědět

Přidat komentář