České aerolinie ocenily své nejlepší obchodní partnery

12.04.2008

České aerolinie ocenily své nejlepší obchodní partnery
České aerolinie ocenily své nejlepší obchodní partnery (Zdroj: Aeroweb.cz)
České aerolinie předaly ceny Sirius svým nejvýznamnějším obchodním partnerům. Na včerejším slavnostním večeru v Kongresovém centru Praha si ceny převzali zástupci největších prodejců letenek z řad IATA* agentur, cestovních kanceláří mimo IATA, charterových i cargo obchodních partnerů Českých aerolinií. V prodeji letenek jsou pro České aerolinie cestovní kanceláře a agentury nezastupitelné. V současnosti prodávají zhruba 67 procent z celkového počtu prodaných letenek v České republice.

S nejvyšším počtem prodaných letenek na českém trhu se za rok 2007 na první příčce mezi IATA agenturami umístila Asiana. Za prodej letenek v kategorii cestovních kanceláří nepatřících do IATA byla na prvním místě vyhlášena cestovní kancelář Vizit Europe. V charterové dopravě vyhodnotily České aerolinie jako nejlepší cestovní kancelář Exim Tours. Cenu nejlepšího prodejce v nákladní přepravě získala firma DHL Logistics. Skokanem roku mezi IATA cestovními kancelářemi  se stala společnost Student Agency & Orbix.

Všechny společnosti, které získaly ocenění Sirius v prvních čtyřech kategoriích, se na předních příčkách žebříčku prodejců letenek Českých aerolinií umísťují pravidelně. To svědčí o vzájemné dlouhodobé a úspěšné obchodní spolupráci, které si velmi vážíme,“ řekl viceprezident pro prodej Českých aerolinií Petr Řehák.

Přehled vítězných společností v jednotlivých kategoriích:







Zdroj: TZ ČSA

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář