ČSA jsou opět oficiálním dopravcem MFF v Karlových Varech

16.04.2008

ČSA jsou opět oficiálním dopravcem MFF v Karlových Varech
ČSA jsou opět oficiálním dopravcem MFF v Karlových Varech (Zdroj: Aeroweb.cz)
České aerolinie budou jako každoročně partnerem letošního 43. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Národní dopravce plánuje v období konání festivalu, tedy od 4. do 12. července 2008 přepravit do Prahy řadu hostů festivalu.

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary je jednou z nejprestižnějších událostí kulturního a společenského dění nejen v České republice, ale i v celé Evropě. Pro České aerolinie je ctí být opět součástí tohoto festivalu a poskytnout tak dopravu významným osobnostem mezinárodní filmové a umělecké špičky, a proto svou účast na tomto projektu zachovaly i poté, kdy ostatní sponzorské aktivity utlumily. Také v oblasti charity se České aerolinie zaměřily pouze na jediný významný projekt - Pod křídly ČSA. Ve spolupráci s Nadací Terezy Maxové pomáhají České aerolinie s výukou jazyků dětí v dětských domovech.

České aerolinie se stále snaží vylepšovat své služby tak, aby vyhověly potřebám té nejnáročnější klientely, která klade důraz mimo jiné na kvalitní letový řád s širokou nabídkou letů a výhodných časových návazností a také na palubní servis nejvyšší úrovně. O tom, že nabídka Českých aerolinií odpovídá těmto vysokým požadavkům svědčí i neustále rostoucí počty cestujících v business třídě. České aerolinie proto věří, že stejně jako v minulých letech, budou slavné osobnosti a hosté prestižního filmového festivalu s dopravou prostřednictvím letů Českých aerolinií spokojeni.


Zdroj: TZ ČSA + foto www.lkkv.info

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář