Open Skies for Handicapped

11.08.2008

Open Skies for Handicapped
Open Skies for Handicapped (Zdroj: Aeroweb.cz)

Dne 6. září 2008 proběhne na letišti Hradec Králové akce nazvaná "OPEN SKIES FOR HANDICAPPED", pod záštitou ministryně obrany ČR Vlasty Parkanové a Mons. Dominika Duky OP,  biskup královehradecký.

Tento den je určen primárně pro naše handicapované spoluobčany, pro které je tato akce pořádána zdarma. Smyslem je nabídnout nevšední zážitek z létání. Zájemci o vyhlídkový let z řad zdravotně postižených se mohou přihlásit na tuto akci vyplněním příslušných formulářů, které si můžete stáhnout na internetových stránkách www.lshk.cz. Tyto formuláře zasílejte na faxové číslo               491 617 699       , nebo na emailovou adresu zavrelova.jana1@seznam.cz .Ostatní handicapovaní se mohou přihlásit na vyhlídkové lety při samotném konání.

Akce bude rovněž otevřena široké veřejnosti za běžných komerčních podmínek a bude prezentována také v médiích. Kromě vyhlídkových letů bude připraven bohatý program s ukázkami historické techniky, závodních motocyklů, leteckých modelů a seskoky padákem. V odpoledních hodinách, po skončení vyhlídkových letů a ukázek, se můžete těšit na diskotéku. Na tento den budou také přizvána celostátní a regionální média. Program bude průběžně aktualizován.

Po ukončení akce bude dodatečně vydáno propagační DVD s filmem  v délce cca. 20min., které bude zdarma předáno všem, kteří akci podpořili. Ostatní zájemci budou moci DVD získat za úhradu výrobních nákladů a poštovného.

Mohlo by vás zajímat

Témata

Letecké dny


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář