Chcete se svézt s reálnými piloty na jumpseatu Boeingu 737?

07.08.2009

Připravujeme ve spolupráci s piloty aerolinek v obsazení kapitán + druhý pilot na příští sobotu 15.8. 2009 od 17 hod. jedninečný seminář, kterého se může zúčastnit 6 z Vás.

Chcete se svézt s reálnými piloty na jumpseatu Boeingu 737?
Chcete se svézt s reálnými piloty na jumpseatu Boeingu 737? (Zdroj: Aeroweb.cz)

Projekt nízkonákladového simulátoru 737NG (více o projektu na www.737ng.cz) připravuje seminář, kdy po dobu dvou hodin budete moci s posádkou probírat předletovou přípravu letu Praha Ruzyně – Brno Tuřany – Praha Ruzyně, uvidíte samostatný let včetně komunikace na síti IVAO, kde budou přítomni řídící v Praze i Brně a poletový rozbor. Nicméně hlavním cílem a lákadlem je vidět a slyšet na vlastní oči, co se děje v kokpitu dopravního letadla Boeing 737.

Pro Ty z Vás, kdo se zúčastní semináře, je připravena členská karta klubu 737NG GOLD a to ZDARMA. Členská karta Vás oprávňuje k výrazně nižším cenám (více informací se dozvíte na našem webu www.737ng.cz). Dále s touto kartou můžete zhruba od září létat také na druhém připravovaném simulátoru – Cessna 172RG, Piper Seneca, a Beechraft B60, který bude postaven na pohyblivé základně 3DOF (zdvih a náklony), více informací o projektu v poslední fázi realizace se připravuje, sledujte naše stránky a Aeroweb.

Cena semináře je 1.500,- Kč za dvě hodiny včetně občerstvení s obluhou naší pohledné letušky.

Hezký zážitek přeje Radek Topinka, autor projektu

Online rezervace účasti

 
Jméno:
Email:
Telefon:
   
 

 


Mohlo by vás zajímat