Do Prahy se slétnou odborníci leteckého výcviku

10.11.2009

Do Prahy se slétnou odborníci leteckého výcviku
Do Prahy se slétnou odborníci leteckého výcviku (Zdroj: Aeroweb.cz)

Poprvé v historii budou České aerolinie hostit Sympozium o výcviku evropských leteckých společností (EATS 2009). Letošní, již osmý ročník konference se bude konat ve dnech 10. a 11. listopadu 2009 v Clarion Congress Hotelu v pražských Vysočanech.

K účasti se zaregistrovalo již více než padesát leteckých společností. Poté, co se sympozium konalo v ostatních předních evropských metropolích, nyní dostala příležitost také Praha. Přední světoví odborníci zde budou prezentovat novinky a trendy v oblasti leteckého výcviku.

Detailní program konference, včetně seznamu řečníků a jejich témat, lze najít na internetovém odkazu: http://www.halldale.com/EATS_Conference.aspx .

Konference se bude věnovat široké škále témat od nejnovějších technologií simulací a metod výcviku, přes integraci vzdušného prostoru a novinky v leteckých předpisech, až po evropskou legislativu a regulace nebo vliv hluku z leteckého provozu na životní prostředí a další. Z tuzemských odborníků vystoupí například Vladimír Horák z Úřadu pro civilní letectví ČR, generální ředitel Řízení letového provozu ČR Jan Klas anebo ředitel Výcviku posádek Českých aerolinií Miloš Kvapil. Účastníci konference získají komplexní přehled o nejnovějším vývoji vzdělávání v této oblasti.

Součástí sympozia je i odborná výstava, která nabídne ukázky práce téměř čtyřiceti vystavovatelů, např. předních světových výrobců a provozovatelů leteckých simulátorů a výukových programů, jakož i výcvikových středisek – např. Oxford Aviation Academy, Airbus či Boeing.

Zdroj: csa.cz

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář