PLF - Pilot Licence Finance

25.12.2009

PLF - Pilot Licence Finance
PLF - Pilot Licence Finance (Zdroj: Aeroweb.cz)

PLF - Pilot Licence Finance je produkt společnosti Aero Fin s.r.o., zaměřený na financování leteckého výcviku ukončeného získáním pilotní licence. Kompletní výcvik pro získání pilotní licence je finančně nákladná záležitost, která je ovšem chápána jako výhodná investice do vzdělání, které zabezpečí prestižní a nadprůměrně platově ohodnocené zaměstnání.

Základní pole působnosti PLF je zprostředkování účelového úvěru financujícího bankovního ústavu, konzultace pro žadatele o pilotní výcvik, výběr a zprostředkování konkrétního kurzu pilotní školy, dohled nad plněním podmínek účelovosti úvěru, dohled nad čerpáním úvěru.

Pro koho je služba určena:

1) Individuální uchazeči se zájmem o získání pilotní licence PPL, CPL, MEP, zájemci o kurzy angličtiny, teoretické kurzy ATPL, CPL , včetně financování náletu hodin potřebných k získání vyšší kvalifikace.

2) Studenti ČVUT – integrovaný výcvik.

3) Profesionální piloti – typová zkouška na dopravní letadlo, refinancování úvěrů použitých na financování pilotního výcviku, financování náletů hodin potřebných k získání vyšší kvalifikace, udržování pilotních licencí.

Aero Fin s.r.o, jako úvěrový specialista připravuje individuální varianty pro řešení vašeho financování. Základním předpokladem je získání úvěru do výše 1,5 milionů bez zajištění nemovitostí.

Orientační výše úroků a splátek:
Průměrný úrok u nezajištěného úvěru je 10,9%.

Splátka - Výše úvěru:
2.076,- / měs. u 150.000,-
4.154,- / měs. u 300.000,-
6.924,- / měs. u 500.000,-
13.847,- / měs. u 1.000.000,-
20.770,- / měs. u 1.500.000,-

Více informací najdete zde

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář