Adoptujte si své letadlo

10.02.2010

Adoptujte si své letadlo
Adoptujte si své letadlo (Zdroj: Aeroweb.cz)

Milí přátelé létání pozor! Organizátoři 20. Aviatické pouti 2010 nabízí velmi specifickou formu partnerství- adopci letadla! Po dobu konání hlavních oslav 100 let létání, tedy ve dnech 5. a 6. června 2010 na letišti v Pardubicích, se můžete stát patronem vámi vybraného stroje, který bude vystupovat v letovém programu.


Pokud se nemůžete dočkat až bude zveřejněn seznam vystupujících letadel inspirujte se v novinkách http://www.100letaaviatiky.cz nebo www.aviatickapout.cz nebo sami navrhněte aeroplán, který byste chtěli opatrovat, a o kterém si myslíte, že by neměl chybět při tak významném jubileu. Vámi patronovaný stroj pak bude při všech příležitostech spojován s vaším jménem nebo jménem Vaší společnosti a může být k dispozici pro účely vaší prezentace.


Bude-li ve vašem favoritovi místo nejen pro pilota tak se v něm můžete P R O L E T Ě T !  Adopční příspěvek je individuální a bude použit výhradně na krytí provozních nákladů vašeho letadla. Chcete adoptovat letadlo, udělat dobrý skutek ?  Stačí napsat: richard@aeropartner.cz

Zdroj: www.100letaviatiky.cz

Mohlo by vás zajímat

Témata

Aktuality


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář