Thomas Cook nabízí šanci stát se pilotem

03.07.2010

Thomas Cook nabízí šanci stát se pilotem
Thomas Cook nabízí šanci stát se pilotem (Zdroj: Aeroweb.cz)
Pro všechny zájemce, kteří to s létáním myslí opravdu vážně, mají dostatek času a prostředků a ochotu opustit českou kotlinu, se naskýtá unikátní a v poslední době jedinečná nabídka na to, jak se stát pilotem dopravních letadel – Thomas Cook Airline Cadet Pilot Scheme ve spolupráci s Flight Training Europe (Jerez) a Flybe. Ale pozor, uzávěrka přihlášek je již 9. července.



Program ve zkratce:

  • Úvodní výcvik probíhá ve Flight Training Europe (Jerez), což je letecká akademie na úrovni škol jako je CTC nebo OAA.
  • Závěr výcviku je doplněn o Jet Upset Training a Jet Orientation Course, které zvyšují úroveň kandidátů na budoucí type rating a leteckou kariéru obecně.
  • Po skončení výcviku nastupují kandidáti do společnosti Flybe (statisticky úspěšný a expandující UK regionální dopravce), kde budou dva roky létat jako FO na turbopropech Bombardier Dash 8 Q400.
  • Po dvou letech potom kandidáti nastoupí jako FO do Thomas Cook, kde létají na medium jetech. V té době už bude společnost pravděpodobně někde uprostřed vyřazování Boeingů 757, a podle rozhodnutí o obnově leteckého parku (cca letos na podzim) se tak bude jednat o B737-800 a 900ER, nebo A320/A321.

Více informací a detailů naleznete na stránce: http://www.ftejerez.com/forms/thomascook/thomascook.php

 

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář