První slet Nebeských andělů

06.09.2010 1 příspěvek

První slet Nebeských andělů
První slet Nebeských andělů (Zdroj: Aeroweb.cz)

Nebeský anděl je společný projekt Aeroklubu České republiky, Letecké amatérské asociace České republiky a akciové společnosti Global Assistance. Jeho cílem je zapojení sportovních pilotů do sítě dobrovolných dopravních zpravodajů. Informace podávané Nebeskými anděly na bezplatnou telefonní linku 800 12 20 12 pak pomohou široké veřejnosti, což zlepší všeobecný pohled na sportovní letce.

Memorandum o podpoře tohoto projektu podepsali prezident Aeroklubu ČR Vlastimil Dvořák, prezident LAA ČR Jan Brskovský a generální ředitel a předseda představenstva Global Assistance a.s. Petr Bold 12. dubna 2010 v Praze. Do konce srpna 2010 se do Klubu Nebeských andělů přihlásilo téměř 300 sportovních pilotů a dispečink Global Assistance od nich zaznamenal několik desítek užitečných hlášení.

Více informací o projektu, včetně možnosti zaregistrovat se do Klubu Nebeských andělů máte možnost na webu Nebeských andělů: www.na1220.cz.

1. Slet Nebeských andělů proběhne v sobotu 18. září 2010 od 10 hodin na letišti Praha – Letňany (LKLT). Kromě možnosti zaregistrovat se do Klubu Nebeských andělů budete mít možnost popovídat si s autory projektu, prohlédnout si legendární letoun L-200 Morava, který překonal severní pól, zdarma navštívit Letecké muzeum, či jen strávit příjemný den mezi svými lidmi. Majitel letiště Letňany, společnost SIT PRAGUE a. s., v rámci své podpory Klubu nebeských Andělů rozhodl, že přílety  jeho členů v sobotu 18. září 2010 budou bez přistávacích poplatků. Podrobnosti, včetně návodu, jak přiletět do Letňan naleznete na webu www.na1220.cz.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

frekvence

06.09.2010 v 14:23 Chorche

Podle mě by mělo větší smysl vyčlenit na tudle činnost jednu frekvenci, abych to moch hlásit přímo z éra a ne až po přistání. Protože než přistanu, tak už může bejt situace na silnici úplně jiná.

Odpovědět

Přidat komentář