AKTUALIZOVÁNO: Vyzkoušejte si zbrusu nový Cirrus SR22T

11.10.2010

AKTUALIZOVÁNO: Vyzkoušejte si zbrusu nový Cirrus SR22T
AKTUALIZOVÁNO: Vyzkoušejte si zbrusu nový Cirrus SR22T (Zdroj: Aeroweb.cz)

OK Aviation Group si dovoluje pozvat všechny příznivce létání na předváděcí dny nového modelu letadla Cirrus SR22T, které organizujeme v novém termínu ve dnech 20. - 24. října na letišti Příbram.

Cirrus SR22T

V červnu roku 2010 byl veřejnosti představen nový přírůstek do rodiny letounů Cirrus. Stala se jím tato varianta SR22T, poháněná přeplňovaným zážehovým motorem TCM TSIO-550-K. Na první dojem se může zdát, že se jedná pouze o jakési opakování dřívější verze „TURBO“ (uvedené v roce 2006), která využívá technologie  firmy Tornado Alley, spočívající v dodatečné instalaci systému přeplňování motoru letounu. Nicméně bližší zkoumání těchto dvou letadel poodhalí drobné rozdíly, které napomáhají splnit různé individuální potřeby každého z potenciálních zákazníků. Aby si zákazník mohl vybrat právě tu variantu letounu Cirrus, která mu nejvíce vyhovuje, nabízí výrobce současně obě varianty. Bližší specifikace a porovnání obou variant naleznete na www.ok-light.cz

Rodina letounů Cirrus se stále rozrůstá, počínaje uvedením verze SR20 na trh v roce 1998, SR22 v roce 2000 a konče modelem TURBO v roce 2006. Díky jejich jedinečným výhodám každá varianta uspokojila tisíce majitelů těchto nádherných letounů. Výrobce letadel Cirrus však i nadále přichází s dalšími inovacemi, tak aby mohl nabídnout letoun, který bude vyhovovat stále širšímu okruhu zákazníků.

Výhody nového Cirrusu SR22T:

  • Vyšší výkony - o 110 m kratší vzlet a o 100 ft/min vyšší stoupavost
  • Nižší hluk a jemnější chod motoru
  • Nový turbodmychadlem přeplňovaný motor TSIO-550 K s flexibilitou na nízko oktanová bezolovnatá paliva s modifikovaným chlazením vzduchu
  • Hydraulicky tlumená přední podvozková noha
  • Upravené ovládání ventilace kabiny

Předváděcí lety

Cena předváděcího letu je 6 000 Kč/h bez DPH. Cena zahrnuje pronájem letadla s palivem a pilotem a 1x přistávací poplatek na letišti Příbram. V případě zájmu je možné předvést letadlo v zákazníkem zvolené destinaci po vzájemné dohodě.

Cena předváděcího letu (nájmu letadla) Vám bude odpočítána od kupní ceny adekvátního letadla, v případě realizovaného obchodu v rámci celé OK Aviation Group.

Mám zájem o toto letadlo!

V případě zájmu o koupi tohoto předváděcího letadla SR22T (N537CA), najdete na našich webových stránkách v sekci AKTUALITY nabízené slevy.

V dlouhodobé nabídce od 1. 10. 2010 máme rovněž předvedení zcela nového letadla Cirrus SR20 GTS, který bude k dispozici na letišti Příbram, za stejných podmínek jako typ SR22T.

V případě Vašeho zájmu o předváděcí let, nás prosím neváhejte kontaktovat pro sjednání termínu!

Mohlo by vás zajímat