Z1 končí, Cumulus Revue nikoliv

25.01.2011

Z1 končí, Cumulus Revue nikoliv
Z1 končí, Cumulus Revue nikoliv (Zdroj: Aeroweb.cz)

Jako blesk z čistého nebe přišlo v úterý 25. ledna rozhodnutí hlavního akcionáře (společnosti J&T) ukončit vysílání zpravodajské televize Z1. Tato televize vysílala od června 2010 magazín o sportovním létání Cumulus Revue, produkovaný agenturou Cumulus. Včetně lednového vydání, jehož premiéra byla shodou okolností posledním odvysílaným dokumentem této televize, agentura Cumulus vyrobila a televize Z1 odvysílala osm dílů tohoto leteckého magazínu.

Magazín Cumulus Revue si své diváky nalezl. Přestože televize Z1 nedisponovala přesnými statistikami sledovanosti, což je dle našeho názoru i jednou z hlavních příčin konce této zpravodajské a ekonomické televize, podle zpětné odezvy (soutěže, ankety, přístup na www stránky) soudíme, že každé vydání Cumulus Revue vidělo několik desítek tisíc lidí.

Všechna vydání magazínu Cumulus Revue jsou nyní uveřejněna na internetových stránkách www.cumulus.cz. Protože chceme zachovat kontinuitu, pokračujeme ve výrobě dalších pokračování. Vzhledem k tomu, že bezprostředně po oznámení ukončení vysílání televize Z1 započala intenzivní jednání agentury Cumulus s dalšími televizními stanicemi, z nichž se minimálně jedno jeví velice perspektivně, předpokládáme, že bude kontinuita vysílání jediného českého televizního magazínu prostřednictvím televize zachována.

Velice děkujeme všem fanouškům letectví a sportovního létání za projevenou účast a vyjádřenou podporu. Zachovejte nám přízeň.

Pozn. redakce:
O dalším dění magazínu Cumulus Revue vás budeme na stránkách Aerowebu informovat

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář