Navštivte letecké akce s CK Intertrans

08.02.2011

Navštivte letecké akce s CK Intertrans
Navštivte letecké akce s CK Intertrans (Zdroj: Aeroweb.cz)

Pro všechny milovníky letectví připravila plzeňská cestovní kancelář Intertrans zajímavé zájezdy s leteckou tematikou.

Návštěva jednoho z největších technických muzeí v Evropě v Sinsheimu (www.sinsheim.technik-museum.de) v termínu 9. dubna nebo 5. listopadu, kde návštěvníci zhlédnou více než 3 000 exponátů (cca 60 letadel, vojenskou techniku, automobily, motocykly, lokomotivy), bude nezapomenutelným zážitkem.


Sinsheim, to nejsou jen letadla!

Technické muzeum Speyer (www.speyer.technik-museum.de), kam se vypravíme také 9. dubna nebo 5. listopadu nám nabízí k prohlídce řadu velmi atraktivních exponátů. Za všechny např. raketoplán Buran, letoun Boeing 747 a nezapomenutelný přepravní letoun Antonov An-22 či ponorku německého námořnictva U9.

Pařížský aerosalon, který se koná od 24. do 27. června láká na největší světovou show na světě – 49. Paris Air Show (www.paris-air-show.com). Tato akce se koná každé dva roky na bývalém pařížském letišti Le Bourget. Samozřejmě neopomeneme ani na prohlídku historických a kulturních památek světové metropole nad Seinou.

Širokou škálu letecké techniky nabízí jeden z hlavních a také největších leteckých dnů v Evropě – Air Power Zeltweg (www.airpower09.at), kde se 1. července v pestrém a lákavém programu představí letouny od historických strojů až po ty současné nejmodernější, které tvoří páteř letecké obrany evropských států.

10. - 14. srpna 2011 nás čeká návštěva leteckého muzea v Duxfordu (duxford.iwm.org.uk), kde v rámci zájezdu s názvem „Za technikou do Anglie“ uvidíme cca 200 letadel.  Od dvouplošníků z druhé světové války až po nadzvukový Concorde. Během návštěvy Londýna nevynecháme ani muzeum RAF Hendon.

Samozřejmě CK Intertrans pořádá řadu dalších poznávacích zájezdů po Evropě, zájezdy pro rodiny s dětmi, zájezdy za zábavou, cyklozájezdy a turistické zájezdy. Jen málokdo si nevybere podle svého gusta a nevydá se s námi vstříc novým zážitkům. I v rodině, kdy každý člen má trošku jiné hobby, si jednotlivec na společném zájezdě vybere to, co právě jeho osobně zajímá.

Na všech našich zájezdech se přepravujeme luxusními autobusy a společností jsou nám zkušení průvodci a v neposlední řadě profesionální řidiči.

Více hledejte na www.intertrans.cz nebo nás kontaktujte přímo na e-mailové adrese: ck@intertrans.cz, popř. telefonicky na čísle 377 246 995.

Mohlo by vás zajímat

Témata

Aktuality


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář