Kurz ULL Pilot – jen týdenní teorie s rozšířením o lety do ciziny

09.06.2011

Kurz ULL Pilot – jen týdenní teorie s rozšířením o lety do ciziny
Kurz ULL Pilot – jen týdenní teorie s rozšířením o lety do ciziny (Zdroj: Aeroweb.cz)

Nejen pro ty, kteří si nestihli udělat teoretický kurz v Letňanech, je určen večerní kurz UL pilot – teorie s rozšiřující nepovinnou částí zaměřenou na lety do zahraničí s lektorem Martinem Marečkem (pořádá pilotní škola Justfly.cz).

Celý kurz je plánován na několik večerů během jediného, toho příštího, týdne. Malou skupinu žáků bude vyučovat lektor Martin Mareček (www.marecek.cz), který je nejen špičkovým a velmi zkušeným pilotem-instruktorem, ale zároveň je také známým pilotem cestovatelem a popularizátorem létání do zahraničí vůbec, prolétal na malých letadlech velkou část Evropy, o čemž publikoval obrovské množství populárních letecko-cestovatelských článků.

Kromě běžného učiva dle osnov, podle kterých se teorie pro UL pilotní průkaz učí, bude učivo pro zájemce z řad žáků mírně rozšířeno o praktické informace a dovednosti potřebné pro létání do zahraničí. Tato rozšiřující část bude zcela nepovinná a žáci, kteří nechtějí, ji nemusí absolvovat.

Po ukončení kurzu, které je plánováno na konec příštího týdne, mohou absolventi ihned začít létat jako pilotní žáci ve škole Justfly.cz, která si Martina Marečka najala jako šéfinstruktora (tato škola, právě tak jako tento teoretický kurz, zájemcům z řad svých žáků poskytuje jako nepovinnou rozšiřující část speciální výcvik zaměřený na létání do zahraničí), nebo mají možnost pokračovat v praktickém výcviku v kterékoliv jiné UL pilotní škole.

Cena kurzu je 2 600 Kč (cena není zatížena DPH – DPH nebude k ceně připočteno), kurz začíná v pondělí 13. června v 18 hodin v Praze, přesná adresa konání bude upřesněna.

Zájemce prosíme, aby telefonicky kontaktovali přímo lektora Martina Marečka na tel. čísle 602 354 315.

Chcete pilotní průkaz proto, abyste si pak mohli prohlédnout třeba zámky na Loiře ve Francii z kokpitu svého malého letadla? Abyste si zalétli pokochat se pískovými dunami na plážích Baltu? Zalétli si na otočku vykoupat se do Jadranu? Pak je pro vás tento kurz a pilotní škola Justfly.cz ta pravá.


foto Martin Mareček

Tohle všechno vás rádi naučíme, tohle všechno jde provádět malým letadlem v ceně třeba i jen několika set tisíc korun (i když letadla, na kterých vás budeme učit, jsou přece jen trochu dražší...). A náklady na cestování malými letadly jsou srovnatelné s náklady na cestu při jízdě auty...


foto Tecnam (Justfly.cz děkuje společnosti Tecnam za laskavý souhlas s použitím jejího fota)

Více informací najdete na www.justfly.cz.

Mohlo by vás zajímat