Jak je na tom Aeroweb.cz s návštěvnosti?

30.06.2006

Pokud vás zajímá, kolik má tento server čtenářů, připravili jsme přehled návštěvnosti. Už je nás hezky početná komunita lítačů a zájemců o létání a jsme velmi rádi, že svými návštěvami oceňujete naši práci. Tak, to nás moc hřeje, a proto to také asi vše děláme :-))

Jak je na tom Aeroweb.cz s návštěvnosti?
Jak je na tom Aeroweb.cz s návštěvnosti? (Zdroj: Aeroweb.cz)

Děkujeme za vaší přízeň a také nezapomínejte, že do projektu Aerowebu se můžete aktivně zapojit také sami. Ať už napsat svoje zážitky a zkušenosti s létání (nebo věcí kolem létání) a nebo pomoci při zkvalitňování obsahu dalších rubrik, jako jsou letadla, pilotní školy, předpisy apod.

Ale ke statistice

V červnu nás alespoň jednou navštívilo přes 10.000 lidí. Z toho samozřejmě někteří opakovaně, což je hodnota tzv.: "návštěva" a takových návštěv bylo 16.000. V průměru denně navštívilo v červnu 2006 stránky Aerowebu kolem 500 lidí, což ukazuje malý graf vpravo.

Překročili jsme hranici 10 tisíc lidí měsíčně

Celkem se návštěvnost od startu serveru (někdy koncem února) vyvíjela, jak ukazuje následující graf až na dnešní hodnoty. Tak nevím, jestli to další měsíc bude ještě více. Už nyní nám zdražili hosting a Navrcholu.cz nám přestali počítat statistku, protože jsme už moc velcí :-((. Tak choďte jen když to opravdu už nebudete moci vydržet. A moc se na serveru zbytečně nezdržujte :-)))) ........ to samozřejmě žertuju!!

Takže ještě jednou děkujeme a pokud byste měli jakékoliv náměty k serveru nebo nápady co ještě vylepšit, prosím, neváhejte se zapojit a poslat je na redakční email: redakce@aeroweb.cz

Online statistiku naleznete na TopListu

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář