Letiště Leoše Janáčka se připravuje na Dny NATO v Ostravě

23.09.2011

Letiště Leoše Janáčka se připravuje na Dny NATO v Ostravě
Letiště Leoše Janáčka se připravuje na Dny NATO v Ostravě (Zdroj: Aeroweb.cz)

Na Letišti Leoše Janáčka vrcholí přípravy na Dny NATO v Ostravě a Dny Vzdušných sil Armády České republiky, které začínají již zítra. Na ranveji postupně přistávají všichni účastníci akce. Již samotné přílety přilákaly spoustu lidí, kteří jednotlivá přistání sledují vně areálu letiště. První návštěvníci budou do areálu vpuštěni zítra v 8:30.

Během dneška také probíhají nácviky konkrétních čísel. Dopoledne se tu například odehrávalo vysvobození rukojmí z letadla, při kterém spolupracují policisté České a Polské republiky. Program včetně časových údajů najdete ZDE!

Již dnes začal mezinárodní veletrh FLYIN, jehož první den byl věnován odborné veřejnosti. V rámci výstavy leteckého průmyslu proběhly také dva bloky přednášek věnované mimo jiné evropskému všeobecnému letectví nebo bezpečnosti v letecké dopravě.

Letiště bude v sobotu i v neděli přístupné od 8:30. V sobotu se zavře v 17 hodin, v neděli o hodinu dříve. Vstup na celou akci je zdarma. Věnujte, prosím, pozornost možným dopravním komplikacím při cestě na letiště, podrobnosti o způsobech dopravy na Dny NATO v Ostravě naleznete ZDE!

Aktuální informace Vám na Aerowebu přímo z dějiště Dnů NATO přineseme.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář