F Air otevřel svou další pobočku nedaleko od Prahy - v Příbrami

26.09.2011

F Air otevřel svou další pobočku nedaleko od Prahy - v Příbrami
F Air otevřel svou další pobočku nedaleko od Prahy - v Příbrami (Zdroj: Aeroweb.cz)

Pro všechny zájemce o výcvik pilota ultralehkých letadel a pro všechny piloty ultralehkých letadel máme dobrou zprávu – nejstarší a největší česká letecká škola F Air rozšířila svoji působnost i na další letiště, a to na letiště Příbram – Dlouhá Lhota.

Letiště Příbram je vynikající letiště pro celoroční výcvik s asfaltovou dráhou o délce 2 000 m a s nádherným okolím pro navigační lety (Slapy, Orlík, Karlštejn, Křivoklát apod.).

Letiště nabízí skvělou dostupnost, protože se nachází přímo u rychlostní silnice z Prahy na Příbram s přímým napojením na nový Pražský okruh. Cesta na letiště z Prahy tak trvá 30 minut.

Kromě létání letiště nabízí i pro rodiny pilotů velmi moderní zázemí, kterým se dnes nemůže pochlubit žádné jiné letiště v okolí Prahy – kvalitní restaurace s dětským koutkem, bowling, sauna, billiard, golfový trenažér, pronájem sportovnich vozů (Ferrari, Bentley, atd), ubytování hotelového typu.

Nová pobočka F Air samozřejmě nabízí kompletní zázemí pro piloty včetně moderní kanceláře s připojením na vysokorychlostní internet, vlastní WC se sprchou, nový hangár včetně technického zázemí, možnost tankování benzinu Natural a další servis.


klikněte pro zvětšení

Pro zájemce o výcvik a pro piloty ultralehkých letadel je připravena opravdová lahůdka – létání na moderním letounu Tecnam P92 Super Echo De Luxe ideálním pro výcvik a turistiku a s mimořádnou výbavou, jako jsou digitální displeje EFIS a EMS, záložní analogové letové přístroje, odpovídač v módu S pro lety na všechna mezinárodní letiště, navigace GPS Garmin Aera včetně protisrážkového systému s terénem, záchranný padákový systém, pohodlné plně nastavitelne kožené pilotní sedačky, účinné topení pro lety v zimním období atd.

Kontaktní údaje pro všechny zájemce o výcvik a o půjčování letadla:
Dispečink F Air – 777 623 033
Vedoucí pobočky F Air na letišti Příbram – Jiří Procházka – 602 342 566

Další informace ohledně výcviku a cen naleznete na www.f-air.cz a  informace o letišti Příbram na www.cavok.cz.<;/p>

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář