SOUTĚŽ O VZHLED LETADEL AEROWEBU: Výsledky hlasování!

02.11.2011

Přinášíme vám výsledky čtenářského hlasování v soutěži o nejhezčí polepy letadel v naší flotile.

SOUTĚŽ O VZHLED LETADEL AEROWEBU: Výsledky hlasování!
SOUTĚŽ O VZHLED LETADEL AEROWEBU: Výsledky hlasování! (Zdroj: Aeroweb.cz)

Výsledky hlasování:

1. místo

a poukaz na nákup na stránkách shop.aeroweb.cz v hodnotě 5 000 Kč nebo kredit na létání na těchto letadlech v hodnotě 7 000 Kč získává Petr Beneš za návrh letadla CTSW číslo 34. Návrh od vás obdržel celkem 50 platných hlasů.

 

2. místo

a poukaz na nákup na stránkách shop.aeroweb.cz v hodnotě 3 000 Kč nebo kredit na létání na těchto letadlech v hodnotě 5 000 Kč získává Linda Hanzalová za návrh letadla CTSW číslo 43. Návrh od vás obdržel celkem 23 platných hlasů.

 

3. místo

a poukaz na nákup na shop.aeroweb.cz v hodnotě 1 000 Kč nebo kredit na létání na těchto letadlech v hodnotě 3 000 Kč získává Lukáš Grossmann za návrh letadla C172 číslo 9 - Sunny. Návrh od vás obdržel celkem 20 platných hlasů.

 

Výhercům gratulujeme a všem ostatním děkujeme za účast a za poslání hlasů.

 

Návrhy, které se ucházely o vaše hlasy:

45


44


43


42


41


Fénix (2)


40


Fénix


39


Kotě


38


Vážka


37


Šťastná sedma


36


Pták ohnivák


35


Beruška


34


33


32


Ghost


31


Naked


30


Checklist


29


Jednička


28


Pictograms


27


Boxes


26


Uuu


25


I`m scared


24


Recycle


23


Chlupáč


22


Girl


21


Pejsek


20


Banánek


19


18


17


16


Spermik


15


14


Sky Beast


13


Pandora


12


Pírko


11


Duha / Spektrum


10


Mikeš


9


Sunny


8


7


6


5


Flaura


4


Bublina


3

C172: "Pro Vaše letadlo by se mi velmi líbila světlá žlutá barva, letní a teplá.... ale vlastně může být jakákoli světlá barva, aby vynikl vzor. Potom bych zapojila děti, nejen Vaše, ale i z dětských domovů nebo děti s hendikepem a poprosila bych je, aby na letadlo různými barvami obtiskly svojí ruku a chodidlo. A vlastně proč se nezapojit i sami. Určitě by to byla pro všechny velká zábava, možná by vzbudila i větší zájem o létání. Letadlo by neslo jejich podpis a bylo by originální vzpomínkou na tento den :-) Určitě se až vyrostou rádi přijdou podívat na "svoje" letadlo :-)"


2

CTSW: "Na winglety obrázek rakery, na každé straně trupu střílející kanón, na motorovej kryt plameny a na zbytek trupu popřípadě i křídla sem tam nějakej průstřel a od kulek okousanou směrovku případně i další části :-)"


1

C172: "Líbilo by se mi na tý Cesně namalovat mapu. Byla by to taková mapa, jakou člověk zná z fantazy filmů a pohádek. Mapa pokladu. Buď všude pevnina s horami, lesy, řekami a tak. Nápis OK-COK by mohl být ve velkém moři či jezeře. Nebo víceméně voda a spousta ostrovů různých velikostí. Důležité by ale bylo, že by na mapě byla nakreslená trasa letu čárkovanou čarou. Ze předu až na ocas letadla. Taková cikcak klikatá čára spojující zajímavá místa. Tahle čára by mimo jiné nutila pozorovatele hledat odkuď kam to vede, proč zrovna takhle a tak. To je velice žádoucí, zaujmout diváka a donutit ho chvilku pozorovat a přemýšlet. Navíc se dá do takové mapy šikovně schovat něco osobního, nějakou informaci, kterou bude chápat jen pár lidí. Například pokud by majitel bydlel kousek od Bezdězu, může na mapě být nějaký kopeček a jezero o tvaru Máchova. Majitel už bude vědět, ale ostatní si toho třeba ani nevšimnou... :-)"

Mohlo by vás zajímat

Témata

Soutěž Cessna CTSW