E-shop: Nová pravítka a nákoleník značky Pilot Style

19.07.2012

E-shop: Nová pravítka a nákoleník značky Pilot Style
E-shop: Nová pravítka a nákoleník značky Pilot Style (Zdroj: Aeroweb.cz)

První a jediný český výrobce pilotních potřeb, firma Pilot Style, si vám dovoluje představit své nové produkty:

Navigační plotter Azimuth PS331

Jediný plotter s otočným úhloměrem a měřítkem 1 : 500 000 a 1 : 250 000 v km a námořních mílích. Pokud například potřebujete změřit délku a kurz trati, není nic jednodušího. Stačí vzít tento plotter, přiložit střed otočného úhloměru na bod odletu / otočný bod a nastavit plotter podél trati. Okamžitě vidíme vzdálenost. Jakmile otočíme rysku úhloměru na sever, vidíme kurz.

Navigační úhloměr PS332

Úhloměr s dvoubarevný potiskem a dvěma otvory s čtvercovým a kruhovým průřezem, které usnadňují zaznamenání navigačních značek.

Letecké měřítko se stupnicí 6v1 PS333

Letecké měřítko se stupnicí obsahuje celkem šest různých měřítek umístěných na obou stranách.
Strana A : kilometry a námořní míle pro mapy v měřítku 1 : 500 000, kilometry a námořní míle pro mapy v měřítku 1 : 250 000
Strana B : centimetry, palce, kilometry a námořní míle pro mapy v měřítku 1 : 200 000

Nákoleník VFR PS351

Hliníkový nákoleník o rozměrech A5 s podélnými výřezy pro upínací pásek, pružinovým klipem přinýtovaným v horní části nákoleníku a držákem na propisky. Na nákoleníku je potisk s fonetickou abecedou, leteckým pravítkem pro přepočet rychlosti, vzdálenosti, objemu, výšky, hmotnosti/objemu paliva AVGAS, základními kódy transponderu a také tabulkou pro přepočet jednotek atmosférického tlaku.

Podívejte se na shop.aeroweb.cz, navštivte naši novou prodejnu na letišti Medlánky (LKCM) nebo volejte +420 725 508 058!

Mohlo by vás zajímat

Témata

Aktuality