Víkendovou navigační soutěž doprovodí také program pro děti

22.08.2012

Víkendovou navigační soutěž doprovodí také program pro děti
Víkendovou navigační soutěž doprovodí také program pro děti (Zdroj: Aeroweb.cz)

Na letošním Poháru F AIR 2012, který proběhne na letišti Benešov již tuto sobotu, bude poprvé uspořádána také dětská navigační soutěž pro děti od cca 2-3 let. Nejedná se přitom o žádnou trampolínu či skákání v pytli. Hlavní myšlenka dětské soutěže je, aby si i děti vyzkoušely něco podobného, jako co dělají tátové nebo mámy v letadlech.

Dětská soutěž bude probíhat samozřejmě pouze na zemi v blízkosti hangáru již od rána a podle účasti případně i po celý den. Navíc bude soutěž rozdělena v kategoriích podle věku přítomných dětí – tak, aby to bylo pro děti zábavné a spravedlivé. Při soutěži se předpokládá pomoc – asistence každému dítěti alespoň jednoho z jeho rodičů. Výsledky budou vyhlášeny spolu s oficiálními výsledky poháru F AIR 2012.

Přihlásit své děti můžete přímo na místě po briefingu u Pavly Sainerové, která bude soutěž organizovat. S sebou nejsou potřeba žádné pomůcky, vše dostanete na místě. Jelikož se jedná o první ročník, půjde také trochu o experiment. Jednoznačnou snahou organizátorů však je, aby sobota v Benešově nepatřila pouze pilotům či pilotkám, ale celým rodinám.

Více info o Poháru F AIR 2012 najdete ZDE!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář