Chcete na Aviatickou pouť letadlem? Nejvyšší čas na rezervaci slotu

12.04.2013

Chcete na Aviatickou pouť letadlem? Nejvyšší čas na rezervaci slotu
Chcete na Aviatickou pouť letadlem? Nejvyšší čas na rezervaci slotu (Zdroj: Aeroweb.cz)

Ačkoliv do letošní Aviatické pouti zbývají bezmála dva měsíce, již nyní je v plném proudu rezervování slotů pro přílety a odlety návštěvníků, kteří se na tradiční akci do Pardubic chystají vlastním letadlem. Pokud příletový a odletový slot ještě nemáte, měli byste si jej rezervovat co nejdříve.

"Zájemci, kteří chtějí navštívit akci vlastním letadlem a nevystupují v letovém programu, se musí přihlásit prostřednictvím formuláře, aby byli zapsáni do seznamu letadel návštěvníků. Letadlům neuvedeným v seznamu letadel návštěvníků nebude ve dnech 1. a 2. června 2013 umožněno využít ke vzletům a přistáním letiště Pardubice vyjma případů nouze," stojí na oficiálním webu akce.


Boeing B-17 Flying Fortress, již potvrzený účastník letošního ročníku

K dnešnímu dopoledni je pro sobotní přílet volných 12 míst v časech od 7 do 8 hodin ráno. Pro nedělní přílety je volných stále více než 30 míst mezi 8. a 10. hodinou. Pro velitele letounů platí vstup na akci zdarma, další cestující zaplatí vstupné v plné výši přímo pořadatelům na stojánce. Podrobné příletové informace vám přineseme na Aerowebu začátkem května, již nyní je ale spolu s přihlašovacím formulářem najdete ZDE!

Letošní Aviatická pouť se uskuteční již tradičně na letišti v Pardubicích (LKPD) o druhém letním víkendu, 1. a 2. června. Pod mottem "Tenkrát na Východě" letos připomene například letecký průmysl v Československu mezi světovými válkami, přepadení Sovětského svazu v roce 1941 i zlatý věk proudových vojenských letadel.

Formulář pro přiřazení slotu najdete ZDE!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář