AFC 2013 budou letos moderovat Hana Zajíčková a Jiří Hölzel

30.05.2013

AFC 2013 budou letos moderovat Hana Zajíčková a Jiří Hölzel
AFC 2013 budou letos moderovat Hana Zajíčková a Jiří Hölzel (Zdroj: Aeroweb.cz)

Největším evropským závodem v letecké akrobacii Hot Pepper`s Aerobatic Freestyle Challenge 2013, který budou hostit pražské Letňany za necelé dva týdny, budou návštěvníky provázet moderátoři Hana Zajíčková a Jiří Hölzel. Aerowebu tuto informaci potvrdili organizátoři závodu.

"Kvalitní moderátoři jsou jedním z nosných pilířů akce, proto jsme v letošním roce kladli velký důraz na výběr takových osobností, které dokážou diváky nejen pobavit, ale i jim předat informace odborného charakteru jednoduchou a pochopitelnou formou," sdělil Aerowebu Marek Teyssler z tiskového oddělení AFC 2013. Právě výkon moderátorů se stal největším terčem kritiky loňského ročníku, proto došlo k jejich obměně.

Jiří Hölzel patří mezi nejzkušenější domácí sportovní komentátory se zaměřením mimo jiné i na akrobatické létání. Navštívil několik zastávek světové série Red Bull Air Race, kterou posléze komentoval i v televizních přenosech. Díky přátelským vztahům s domácím akrobatickou špičkou i dvakrát akrobatický let absolvoval a jak říká, byl to jeden z nejvíce adrenalinových zážitků. „K pánům a dámám za kniplem mám obrovský respekt a těším se, až je uvidím v plné zbroji a plném nasazení,“ láká Hölzel na letňanský závod.

Hana Zajíčková se moderování v televizi i na veřejnosti věnuje čtyři roky, a to do doby, kdy vyhrála konkurz na moderátorku televizní stanice MTV. Od té doby má za sebou řadu namlouvání, reportáží, moderování v přímém televizním přenosu a rozhovorů s hvězdami světové pop music i domácími hudebníky a umělci. Kromě moderování se věnuje i natáčení reklam.

Mohlo by vás zajímat