Zdroje a pomocné spouštěče PowerVamp v našem e-shopu

09.01.2014

Zdroje a pomocné spouštěče PowerVamp v našem e-shopu
Zdroje a pomocné spouštěče PowerVamp v našem e-shopu (Zdroj: Aeroweb.cz)

Do nabídky našeho e-shopu přibylo zboží firmy PowerVamp, které vám usnadní startování vašeho letounu. V nabídce tak naleznete celou řadu různě výkonných startovacích jednotek a napájecích zdrojů. V oblasti startovacích zdrojů pro různé motory působí firma již více než dvacet let. Kromě toho naleznete v našem obchodě i palivovou pumpu od tohoto výrobce.

Produkty PowerVamp pro snadný start

Produkty anglické firmy PowerVamp, která působí na trhu již více než dvacet let, vám usnadní startování vašeho letounu. Společnost se již od svého založení v roce 1993 orientuje na vývoj a výrobu mobilních elektrických zdrojů převážně pro vrtulníky a letadla. Zdroje jsou vyráběny a dodávány v různých provedeních, jedná se především o spouštěcí pomocné akumulátory s integrovanou nabíječkou, zdroje trvalého napájení s integrovaným spouštěcím pomocným akumulátorem a samostatné zdroje trvalého napájení (bez akumulátorů).

V nabídce našeho e-shopu tak nyní najdete celou řadu různě výkonných startovacích jednotek a napájecích zdrojů.

Spouštěcí pomocné akumulátory s integrovanou nabíječkou

Spouštěcí pomocné akumulátory se používají pro odlehčení palubních akumulátorů při opravách, předletových přípravách a při spouštění pohonných jednotek. V nabídce můžete naleznout zařízení s různými hodnotami výstupního proudu, kapacity, různé konstrukce a hmotnosti. Všechna zařízení se vyznačují jednoduchou obsluhou.

Trvalé zdroje napájení 28 V DC

Trvalé zdroje napájení jsou vhodné pro použití při opravách nebo databázových avionických a navigačních updatech. Jednotlivé modely se odlišují hodnotami výstupního proudu, provedením a hmotností celého zařízení. Všechny zdroje jsou jednoduše ovladatelné a jejich provozní režim je vždy zobrazován pomocí barevných LED diod.

Poslední novinkou od PowerVampu je palivová pumpa Portapump MKII.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář