Leteckou školou roku 2014 se stala Fly For Fun

16.04.2014

Leteckou školou roku 2014 se stala Fly For Fun
Leteckou školou roku 2014 se stala Fly For Fun (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letecká škola roku 2014Po měsíčním čtenářském hlasování byly dnes vyhlášeny výsledky ankety Letecká škola roku 2014. V konkurenci 180 leteckých škol z celé České republiky v ní zvítězila letecká škola Fly For Fun, která tak obhájila prvenství z předchozího ročníku, před druhým Aeroklubem Zbraslavice a třetím Aviatickým klubem.

Letecké školy získaly od vás, čtenářů, celkem 2 310 platných hlasů. S ohledem na dalších pět set neplatných hlasů můžeme s potěšením říci, že se do ankety zapojilo takřka dvakrát více lidí než v loňském premiérovém ročníku. Vítězná škola Fly For Fun získala 490 platných hlasů.

Fly For Fun díky absolutnímu prvenství zvítězila také v neoficiální subkategorii leteckých škol poskytujících jak výcviky všeobecného letectví (GA), tak ultralehkého létání (UL). Mezi leteckými školami poskytujícími jen výcviky GA triumfoval Aeroklub Zbraslavice, nejpopulárnější ryzí UL školou se stala Letecká škola Řehák, jinak čtvrtá škola v absolutním pořadí.

Stránku ankety najdete ZDE!

Letecká škola roku 2014 navázala na úspěšný pilotní ročník ankety Letecká škola roku 2013. Modifikovaná pravidla avšak umožnila, aby se do ankety zapojilo jak více čtenářů, tak i soutěžících leteckých škol. Na základě registrů Úřadu pro civilní letectví a Letecké amatérské asociace se jich o vaše hlasy nakonec ucházelo 90 v kategorii GA, 60 v kategorii UL a 30 v kombinované kategorii GA/UL.

Mohlo by vás zajímat

Témata

Soutěž