Kurz teorie ATPL od října v profesionálním výcvikovém centru v Ruzyni

22.07.2014

Kurz teorie ATPL od října v profesionálním výcvikovém centru v Ruzyni
Kurz teorie ATPL od října v profesionálním výcvikovém centru v Ruzyni (Zdroj: Aeroweb.cz)

Výcvikové centrum Czech Aviation Training Centre (CATC) otevírá v říjnu distanční kurz modulové teorie ATPL, který reflektuje současný trend a potřeby moderního výcviku posádek. iPad je fenomén, který dnes zná snad každý teenager a který již dávno překročil pomyslnou hranici mezi hračkou a kvalitním pracovním nástrojem, používaným v kokpitech světových aerolinií. Proto je kurz ATPL teorie v CATC kombinací klasické výuky na učebně a e-learningu na tabletu.

Kurz Teorie ATPL v Czech Aviation Training Centre

Ve dnech 13. 10. 2014 – 10. 5. 2015 otevírá CATC první distanční kurz modulové teorie ATPL s rozsahem 180 vyučovacích hodin na učebně v prostorách skutečného výcvikového centra se 100% podporou multimediálních prezentací a testovacího portálu přímo ve vašem zbrusu novém iPadu.

Celá výuka je koncipována tak, aby byla lépe dostupná i pro pracující či jinak vytížené zájemce. Výuka na učebně (v délce max. 30 hodin týdně) je vždy následována samostudiem s iPady z pohodlí vašeho domova. Toto „kolečko“ proběhne celkem 7x do celkového počtu minimálně 650 hodin.

Vstupní požadavky:

  • Licence PPL
  • Maturitní vysvědčení
  • Schopnost rozumět a komunikovat v českém a anglickém jazyce

Jazyk kurzu:

  • Jazyk přednášek: český (některé předměty na přání v anglickém jazyce)
  • Jazyk materiálů: anglický (úroveň B2 dle společného evropské referenčního rámce)

Cena kurzu:

Akční cena 72 600 Kč s DPH (cena bez iPadu je 60 500 Kč s DPH).
Možnost zapůjčení iPadu za poplatek 200 Kč týdně.

V ceně jsou multimediální materiály s doživotním updatem, iPad mini 3G 32 GB, přímý přístup na testovací portál spojený s prezentacemi v iPadu, pracovní sešity, přístup na testovací portál Aviation Exam po dobu šesti měsíců.

Zakončení kurzu:

Po úspěšném zvládnutí postupových a závěrečných testů na min. 75 % vystaví CATC certifikát o úspěšném absolvování kurzu, který umožní žadateli vykonat zkoušky ATPL teorie na Úřadu civilního letectví.

Poznámky:

  • Minimální počet žáků v kurzu je 4. Maximální počet je 16.
  • Při zakoupení tohoto kurzu získáte možnost odpočtu ceny tohoto kurzu z ceny vašeho dalšího kurzu u CATC, maximálně však do výše 5% z ceny dalšího kurzu v CATC.

Kontakty:

Mohlo by vás zajímat