Soutěž s Aerowebem o Databázi letišť nebo USB disk

12.09.2006

Pomalu se nám letecká sezona chýlí ke konci a my máme spousty nových zážitků. No ale ty si přece nemůžete nechat jen pro sebe. Proto jsme se v redakci Aerowebu rozhodli uspořádat takovou malou soutěž, při které každý zúčastněný obdrží buď Databázi letišť 2006 nebo USB disk podle vlastního výběru.

Soutěž s Aerowebem o Databázi letišť nebo USB disk
Soutěž s Aerowebem o Databázi letišť nebo USB disk (Zdroj: Aeroweb.cz)
Podělte se s ostatními čtenáři o své zážitky z létání a napište nám o tom. Vyhlašujeme 2 kategorie témat:

1) Můj největší letecký zážitek a
2) Co už fakt nikdy neudělám. Což tedy mnohdy může být to samé. :-))

Soutěž probíhá od 13. září do 30. listopadu 2006. V tomto období nám pošlete svůj příběh nebo historku. Pokud bude splňovat alespoň základní atributy k tomu, abychom ji vypublikovali (prostě nebude to úplný blábol, což vůbec nepředpokládáme), tak text vypublikujeme na Aerowebu a získáte od nás jako dárek již avízovanou Databázi letišť pro rok 2006 nebo USB disk 128 MB.

Aktualizováno: Speciální cenu pak vložil do soutěže SkyEurope, a to krásný model letadla Boeing 737-700. Tuto výhru na konci soutěže udělí zástupce SkyEurope nejzajímavějšímu článku soutěže.

Jak by měl vypadat článek:

a) Měl by mít určitě zajímavý nadpis
b) Měl by obsahovat krátký úvodní textík (tzv.: perex), který v cca 200 znacích uvádí čtenáře do příběhu / historky.
c) Vlastní text článku by neměl být delší než 2 strany písma o velikosti 12 ve wordu. Je lepší napsat krátký a výstižný text než dlouhý a rozvláčný, že?

Články budeme před publikováním redigovat po stránce gramatiky i stylistiky, takže tohoto se bát nemusíte. Pokud si to budete přát, sdělte nám to a zůstanete jako autor v anonymitě.

Texty prosím zasílejte na email: m tečka kuba zavináč aeroweb tečka cz ve formátu Word nebo v Notepadu (.txt) nebo samozřejmě i v těle emailu. Nezapomeňte přiložit fotečky, pokud jste jejími autory a dokumentují příběh.

Zaujalo vás to? Tak neváhejte a sedněte na to ihned. Popište svoji nejzajímavější příhodu z vašeho leteckého života nebo poučení pro ostatní, čeho by se měli vyvarovat. (Dle hesla: Nemůžeme být tady tak dlouho, abychom se dopustili všech chyb).

Už se těšíme na vaše dílka. :-))





Shrnutí podmínek soutěže:

- Redakce má právo nezveřejnit příspěvky, které se neslučují s posláním Aerowebu nebo pravidly soutěže.
- Platí pouze pro příspěvky zaslané od 13. září do 30. listopadu 2006
- Provozovatel Aerowebu má právo soutěž předčasně ukončit nebo změnit podmínky soutěže bez předchozího upozornění.
- Na dárek / výhru nevzniká právní nárok

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář