Alpha Aviation nabízí plnohodnotný kurz ATPL(A) za ekonomickou cenu

25.02.2015

Alpha Aviation nabízí plnohodnotný kurz ATPL(A) za ekonomickou cenu
Alpha Aviation nabízí plnohodnotný kurz ATPL(A) za ekonomickou cenu (Zdroj: Aeroweb.cz)

Za cenu 39 900 Kč bez DPH nabízí letecká škola Alpha Aviation skutečný profesionální kurz teorie ATPL(A). Jelikož jsou v současné době již plně obsazené kapacity probíhajících kurzů, můžete se nyní přihlásit do kurzu začínajícího 12. dubna.

Za nejnižší cenu tu nejvyšší péči

Základem kvalitního kurzu je strukturovaná a organizovaná výuka. Kurz v Alpha Aviation je pečlivě sestaven s logickou posloupností předmětů, dostatečným časem na samostudium a pevně stanoveným harmonogramem konzultací. Konzultace probíhají výhradně o víkendech tak, abyste kurz mohli kombinovat s prací či studiem.

Za cenu 39 900 Kč bez DPH také dostanete maximální počet hodin konzultací. Zatímco řada škol využívá pouze předpisem stanovené minimum konzultací – 65 hodin, Alpha Aviation nabízí přes 160 hodin přednášek a konzultací. Nejedná se pouze o povinné konzultace, které musíte odsedět na učebně pro dokončení kurzu. Obsáhlejší předměty jsou rozděleny mezi více odborníků na dané oblasti a k tomu se můžete účastnit i několika seminářů nad rámec předpisových požadavků, např. postupy RNAV a RNP, management komplexních pístových motorů, úvod do CRM atd.
 
V Alpha Aviation získáte k ATPL teorii také několik zajímavých bonusů:

  • slevu za dodržení harmonogramu kurzu a vynikající studijní výsledky (až 3 000 Kč).
  • slevu na teoretický kurz ATPL(A) při absolvování dalších výcviků (můžete absolvovat například zkrácený výcvik přístrojové kvalifikace formou competency-based IFR a ušetřit tak další peníze)
  • slevy na teoretický kurz ATPL(A) pro piloty letadel Cirrus SR, kteří podstoupili výcvik v CTC nebo s CSIP a provádí pravidelné obnovovací výcviky
  • odměny za doporučení dalším pilotům

Pro více informací kontaktujte info@alpha-aviation.aero nebo +420 724 278 569. Po předchozí rezervaci získáte možnost zúčastnit se ukázkové konzultace v probíhajících kurzech zdrama, případně budete moci získat reference o kvalitě výuky od současných studentů.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář