Jiří Pruša chystá kurz Mezinárodní VFR lety poprvé na Slovensku

31.03.2015

Jiří Pruša chystá kurz Mezinárodní VFR lety poprvé na Slovensku
Jiří Pruša chystá kurz Mezinárodní VFR lety poprvé na Slovensku (Zdroj: Aeroweb.cz)

Pro všechny zájemce především z řad pilotů PPL a UL, kteří se chtějí dozvědět něco o létání do zahraničí, pořádá pilot a publicista Jiří Pruša koncem dubna další termín kurzu Mezinárodní VFR lety. Tentokrát bude ovšem pořadatelským místem slovenská obec Modra, a tak se otevírá lepší možnost navštívit tento kurz jak pro piloty ze Slovenska, tak pro letce z Moravy a Slezska.

Během jedné soboty se na přednášce přitažlivou formou dozvíte vše podstatné od plánování až po uskutečnění samotného letu, to vše doplněno o řadu zkušeností, které lektor nasbíral během svých cest po celém světě.

"Množství odborných dotazů a zájem o zatím dva kurzy v Praze vedl k tomu, že nyní organizujeme první přednášku k zahraničním VFR letům také na Slovensku. Ta se uskuteční v sobotu 25. dubna. Mohou se jí samozřejmě zúčastnit také zájemci z ČR, zejména z Moravy," vysvětlil Jiří Pruša své pohnutky a připomněl, že na kurz je možné se dopravit i letecky na blízké letiště Dubová (LZDV).

Kurz Mezinárodní VFR lety
Termín:    25. dubna 2015, 09:30–17:00
Místo: hotel Pod Lipou (http://hotelpodlipou.sk/)
Cena: 1 900 Kč / 69 Eur bez DPH (zahrnuje oběd, občerstvení a studijní materiály)
Jak se přihlásit:

ČR: e-mailem na adresu training@galileoczsk.cz zaslat jméno, adresu, telefon a třeba stručnou informaci, co od kurzu očekáváte

SR: http://www.gonzoaviation.com/clanok/kurz-pre-pilotov-ul-ppl-medzinarodne-lety-vfr

Více info: www.prusa.org/mezinarodni-vfr-lety

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář