Absolvujte kurzy JOC a MCC na simulátoru B737NG za lepší cenu

01.06.2015

Absolvujte kurzy JOC a MCC na simulátoru B737NG za lepší cenu
Absolvujte kurzy JOC a MCC na simulátoru B737NG za lepší cenu (Zdroj: Aeroweb.cz)

Využijte aktuální nabídky a absolvujte s leteckou školou Flying Academy kurzy Jet Orientation Course (JOC) a Multi-Crew Cooperation (MCC) na simulátoru Boeingu 737NG za sníženou cenu. Kurzy představují kompletní přípravu pro uchazeče o práci v aerolinkách.

Mnoho leteckých společností požaduje právě kurz JOC k tomu, aby byl uchazeč vůbec pozván na přijímací pracovní pohovor. Účelem kurzu je důkladně pilota seznámit a připravit na pozici budoucího pilota aerolinií. Bude mu představen Autoflight System, Flight Director, EFIS nebo PFD/ND instrumentation a zvládání běžných a mimořádných procedur (např. vysazení motorů). To vše za cenu od 26 990 Kč bez DPH. Více informací o kurzu!

Kurz MCC je nutný pro výkon práce jako pilot aerolinek na vícepilotních letounech. Cílem kurzu je připravit pilota pro práci na vícepilotních letounech, které létají za podmínek IFR. Jeho cena je 91 550 Kč bez DPH. Více informací o kurzu!

Nejefektivnjším řešením je ovšem skloubit kurz MCC s kurzem JOC. Ve Flying Academy můžete tento dvojkurz absolvovat za zvýhodněnou cenu 107 990 Kč bez DPH.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář