Registrace na ATPL teorie ve Flying Academy je otevřená

14.08.2015

Registrace na ATPL teorie ve Flying Academy je otevřená
Registrace na ATPL teorie ve Flying Academy je otevřená (Zdroj: Aeroweb.cz)

Rezervujte si své místo v novém bloku ATPL teorie v Brně, který začíná již 12. září. Vyberte si variantu přesně pro sebe na míru a zvolte mezi možností Ekonomická či Profesionál. Kurz Teoretické výuky ATPL s přídomkem Ekonomická je vhodný především pro ty uchazeče, kteří již vlastní výukové materiály a výcvikové pomůcky, které jsou v souladu se schválenou osnovou výuky u společnosti CZ/ATO14 Flying Academy. Kromě teoretické výuky získáte přístup do testovacích otázek pouze v českém jazyce. Jeho cena je 39 990 Kč bez DPH.

Kurz ATPL Ekonomic nezahrnuje ve své ceně doplňkové a asistenční služby studentovi, například přihlašování a zastupování studenta na CAA, domácí zápůjčku učebních pomůcek a přístup k nadstandardním učebním pomůckám (například Jeppesen CBT, Jeppesen Airway Manual, online aplikace). Kurz ATPL teorie Ekonomic lze upgradovat na kurz ATPL teorie Profesionál do dvou měsíců od zahájení za rozdílový doplatek 18 000 korun.

V kurzu ATPL teorie Profesionál má student přístup ke všem výcvikovým manuálům, přístup k testovacímu portálu s databází otázek EASA v angličtině nebo v češtině a možnost koupě tabletu Apple za zvýhodněnou cenu s vlastním přístupem do interního výcvikového serveru letecké školy Flying Academy s výukovými materiály (nejen pro teorii ATPL). Jeho cena je 53 333 Kč bez DPH.

Kurzovné pro možnost Profesionál zahrnuje následující položky a služby:

  • všechny výcvikové manuály
  • přístup k testovacímu portálu s databází otázek EASA v angličtině a češtině
  • lektora
  • možnost koupě tabletu Apple za zvýhodněnou cenu s vlastním přístupem do interního výcvikového serveru letecké školy Flying Academy s výukovými materiály (nejen pro teorii ATPL)
  • nadstandardní učební pomůcky
  • "postgraduální" péči o studenta, plánování zkoušek na ÚCL, konzultace v průběhu zkoušek

Zjistěte více o Teoretické výuce ATPL, kontaktujte Flying Academy.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář