Aeroklub Praha - Letňany i letos otevírá kurzy teorie

01.09.2015

Aeroklub Praha - Letňany i letos otevírá kurzy teorie
Aeroklub Praha - Letňany i letos otevírá kurzy teorie (Zdroj: Aeroweb.cz)

Aeroklub Praha - Letňany i v letošním roce otevírá již tradiční kurzy teoretické výuky pro soukromé piloty letounů PPL(A), piloty kluzáků SPL a nově i pro piloty vrtulníků PPL(H).  Nabídka je navíc rozšířena o kurzy pro ty, kteří plánují získat licenci pro lehké letouny, kluzáky či vrtulníky LAPL(A,S,H). Kurzy začínají již 10. října 2015 v 9:00 ve velké učebně Aeroklubu Praha - Letňany.

Budoucím i současným pilotům se tak nabízí ideální příležitost věnovat zimní měsíce studiu, na začátku nové sezóny usednout za knipl a získané znalosti zhodnotit v praxi. Aeroklub Praha - Letňany má formu výuky speciálně nastavenou tak, aby se žáci neučili věci nazpaměť, ale znali přesné a jasné souvislosti, které budou umět použít v reálných situacích.

Výuku je možné nastavit jednotlivě (samotná teorie) nebo jako komplexní výcvik, který navíc obsahuje školení pro získání průkazu radiotelefonisty a výuku ICAO angličtiny, nutnou pro lety mimo Českou a Slovenskou republiku. Kurzy probíhají vždy jeden den o víkendu a vedou je zkušení lektoři s bohatou leteckou praxí. Pro zájemce, kteří se nemohou z časových důvodů účastnit skupinové výuky, je možné zajistit i kurzy individuální.

Ceny skupinových kurzů:

PPL (A,H), LAPL (A,H): od 7 400 Kč
SPL, LAPL(S): od 6 300 Kč

Přihlášky posílejte na vls@akletnany.cz

Více o kurzu teorie v Aeroklubu Praha Letňany na www.akletnany.cz!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář